Louis Vuitton представив годинник з функцією світового часу

На відомому форумі годинникарів Baselworld 2014 модний дім Louis Vuitton привіз чимало годинникових новинок. Одна з найпомітніших — чоловічі годинники для подорожей Escale Worldtime з першим у світі індикатором світового часу без стрілок.

В розділі http://www.mir-chasov.ks.ua/shop/orient1911/ інтернет-магазину «Мир Часов» представлені кращі моделі відомого годинникового бренду Orient

Бренд LOUIS VUITTON, відомий не тільки своєю галантереєю, а й випуском модних хронометрів, продовжує роботу над ускладненнями і в цьому році представив Escale Worldtime, розписаний вручну олійними фарбами.

38 кольорів, близько 50 год роботи, кілька годин випалювання в спеціальних печах і цей оригінальний годинник готовий подорожувати по світу!



Escale Worldtime здатний налаштовувати час в 24-годинних поясах одночасно. Жовта стрілка завжди вказує на «12 год», вибудовуємо за допомогою заводної коронки стрілку на рідне місто, а потім встановлюєте місцевий час за допомогою дисків концентричних годин і хвилин.

Жовта стрілка буде завжди вказувати на місцевий час. Час в інших містах може бути прочитане за 24-годинним кільцю на зовнішній стороні циферблата.

Сам циферблат складається з декількох кілець: назви міст та емблеми; а жовта стрілка і логотип бренду намальовані з внутрішньої сторони сапфірового скла. Відсоток “зручночитання” мінімальний, але годинник LOUIS VUITTON Escale Worldtime зможе донести інформацію і підняти настрій своєю яскравістю і оптимізмом.

Декілька слів про конструкцію: автоматичний механізм, мануфактурний, калібр LV106, діаметр 37 мм, товщина 6,65 мм, 218 деталей, 26 каменів, частота коливань 28800 пк/год, запас ходу 38 ч.

Корпус з 18К білого золота, діаметром 41 мм, товщиною 9,75 мм. Сапфірове скло з обох боків корпусу, циферблат росписан вручну.

Водонепроникність до 30 м. Ремінець з телячої шкіри з прокладкою з шкіри алігатора, застібка з 18К білого золота. А от цінової інформації, на жаль, нема.