Ліжко для фанатів Facebook

Не так вже часто перетинаються соціальні мережі і... меблі для спальні. Концептуальне ліжко FBed — один з рідкісних прикладів, коли поєднання, здавалося б, несумісних речей неодмінно приречена на успіх. Так, додаток Facebook Messenger — річ дуже зручна, але чому б не розвинути ідею і не поєднати Facebook, ліжко і письмовий стіл?

Томіслав Звонарич може стати культовою особистістю серед сучасної молоді, яка постійно сидить в мережі. Справа в тому, що дизайнер із Загреба створив унікальне ліжко для тих, хто не уявляє себе без Інтернету. Ложе 22-го століття отримало назву FBed concept.  От не знаю як там на рахунок FB-простирадл і FB-підодіяльників, але якщо таких не було передбачено, то можна порадити такий вигідний варіант: дешевое постельное белье интернет магазин eney-plus.kiev.ua.

Знайома всьому світу абревіатура FB присутня в назві зовсім не випадково. Ліжко виконане у вигляді фірмової емблеми соціальної мережі Facebook. Дана модель спального місця передбачає все для щохвилинного знаходження он-лайн і спілкування з друзями.



Ідея створення подібних меблів, по суті, вже давненько витала в повітрі. Звонарич вирішив створити незвичайне ліжко після того, як проаналізував, скільки часу сучасна людина щодня проводить часу в соцмережах, блогах та чатах. Після проведених досліджень дизайнер прийшов до висновку, що величезна кількість жителів планети продовжує переписуватися в мережі, навіть коли лягають в ліжко. Багатьох не зупиняє той факт, що поруч спить кохана людина, і навіть те, що на другий день доведеться рано вставати. Саме для такого інтернет-залежного контингенту і створено комп’ютерна ліжко.

FBed concept - це не просто ліжко, прикрашена логотипом F – воно саме виконана у формі літери F і фірмовому кольорі Facebook. Специфічна форма літери була грамотно використана для того, щоб відокремити зону сну і зону інтернету. Однак, судячи з представленого концепту, не зовсім зрозуміло, чи буде зручно сидіти в інтернет-зоні.