Паперово-цифровий блокнот Moleskine Livescribe

Блокноти італійського бренду Moleskine, як і його іміджеві фотоальбоми, славляться своєю якістю і використовуються як аматорами, так і професіоналами «паперу і пера». Принаймні тими, хто вважає за краще по-старому робити записи в блокноті, а не набирати текст на комп'ютері за допомогою клавіатури.

Ми вас повністю забезпечимо якісним папером, пакувальним матеріалом, канцелярськими і господарськими товарами, а також всім іншим, необхідним для стабільної продуктивної офісної роботи. До речі, тут http://www.my-office.com.ua/tovtree-bumaga-ofisnaya-dlya-pechati ви зможете заказати офісний папір любого формату по найкращій в Україні ціні.

В той же час іноді – нехай і нечасто, виникає необхідність перетворити створені вручну запису в цифрові. Можливо, для їх редагування, скорочення або доповнення – що не так просто зробити на обмеженому аркуші паперу. Компанія Молескін і тут береться допомогти, пропонуючи свій новий унікальний блокнот Moleskine Livescribe.

Власне, новинка передбачає використання набору з блокнота Молескін і «розумної ручки» Livescribe smartpens від однойменної американської компанії, що дозволяє робити записи на папері – і при цьому виконує роль своєрідного сканера, працюючого в режимі реального часу.

Блокнот виконаний у фірмовому стилі Moleskine: з закругленими куточками аркушів, виготовлених з якісного гладкого паперу, з закладками, еластичною гумкою, що утримує його в закритому вигляді, і з написом-проханням «у разі втрати, будь ласка, поверніть мене панові/пані...» на форзаці. Від звичайного його відрізняє лише непомітна оку пунктирна розмітка і крихітні значки для управління «розумним пером», надруковані в лівій нижній частині сторінки.

Що ж стосується самої ручки – або «розумного пера» Livescribe smartpens третьої за рахунком моделі, то вона оснащена модулем Bluetooth, за допомогою якого передаються сигнали на iOS-пристрій, смартфон або планшет. А також системою датчиків, які відстежують рухи користувача по відношенню до пунктирної розмітки сторінки, і модуль запису звуку, що дозволяє зберігати голосові замітки в процесі роботи.

Як і перевіряюча помилки ручка Lernstift, цей пристрій має досить тонкий дизайн і дозволяє відчувати себе комфортно під час створення як звичайних, так і паперово-цифрових записів. При необхідності робота модулів може бути поставлена на паузу або відключена зовсім – використанням піктограм на сторінці блокнота. У цьому випадку Livescribe smartpens виконує функції звичайної ручки для записів і створення малюнків.

Купити оригінальний блокнот Moleskine Livescribe можна у фірмових онлайн-магазинах Молескін, бренду Livescribe або їх дилерів. Анонсована ціна становить $29.95. Розумна ручка купується окремо.