Водна стихія в столах Грега Классена з дерева і скла

Всі столи однакові тільки в тому, що зазвичай вони мають стільницю і ніжки. В іншому вони сильно відрізняються. Різні форми, матеріали і навіть ідеї виготовлення. Промисловість випускає великі партії зручних і недорогих типових меблів. Але найцікавіші екземпляри представляють нам художники-дизайнери. Вони не тільки змінюють форму і оздоблення, але навіть створюють свої неповторні технології виготовлення предметів...

Компанія «Еко Ліс» пропонує шліфовану плиту дсп для виготовлення корпусних і м’яких меблів, а також для різних оздоблювальних робіт. Матеріал відповідає всім міжнародним стандартам якості, доставка по Києву і області.

У Вашингтоні живе талановитий художник Грег Классен. Він молодий, має ступінь богослова, але працює столяром. Створені ним унікальні меблі відрізняються оригінальністю, природною красою і природністю. Грег намагається не просто зробити з колоди предмет побуту, а побачити природну красу матеріалу і підкреслити, підсилити її своєю майстерністю.



Дизайнерський стіл американського художника схожий на річку. Для отримання такого ефекту автор використовує дефекти дерева. Сучкувата дошка не може бути використана для виготовлення традиційної меблів, оскільки легко колеться при навантаженнях. А ось для оригінального виробу вона стане в нагоді.

Грег Роз”єднує масив по природній лінії волокон у місцях слабкого зчеплення. Маючи велику кількість різних включень, товста дошка легко ламається, оголяючи нерівні краї.

Друга складова для створення образу річки на стільниці, це блакитне скло. Саме воно у місцях щільного прилягання створює прозорі “мілини” і підфарбовує нерівні краї дошки, перетворюючи їх у такі собі обривисті береги і вири. Так виглядає незвичайний круглий стіл.

Ніжки виточені з твердої деревини, здатної витримувати великий вантаж. Все покрито безбарвним матовим лаком. Це захищає деревину від шкідників і руйнувань вологого повітря. При цьому зберігається її натуральний вигляд.

На дні “річки” видніється металева рама з листів, яка служить опорою для стільниці і утримує всю конструкцію. Скло укладено в паз, точно зроблений за його формою, і приклеєне прозорим клеєм, що дає додатковий ефект води.