Трактор майбутнього Deuterium

Яка техніка у всіх асоціюється з сільським господарством і всім, що з цим пов'язано? Звичайно, ж трактор! У нашому сучасному стрімкому світі, екологія навколишнього середовища набуває все більшого значення. Тому і трактор майбутнього повинен бути високотехнологічним і працювати на екологічно чистих технологіях.

Великий вибір тракторів  МТЗ ви знайдете тут http://maz500.com.ua/traktora-mtz.html, обирайте найвигіднішу для себе пропозицію з поміж багатьох продавців даної техніки.

Все це включає в себе новий концепт двох дизайнерів – Пріту Пола (Prithu Paul) і Анкіта Кумара (Ankit Kumar), а саме трактор майбутнього - Deuterium. Трактор виправдовує свою назву, адже виглядає він, як молекула або атом.

Deuterium працює на водневих паливних елементах, що ще раз пояснює вибір назви прототипу дизайнерами (прим.: Дейтерій, важкий водень, позначається символами D і 2H — стабільний ізотоп водню з атомною масою, що дорівнює 2.)



Крім ергономічного інтер’єру, процесорів, GPRS і датчиків руху, прототип є повністю автономним. Трактор Deuterium має резервне джерело живлення – сонячні нанобатареї, що знаходяться під склопластиковою поверхнею корпусу, а також він оснащений камерами нічного бачення, які можуть повертатися на 360 градусів. Все вищезазначене дозволяє використовувати даний концепт 24 години на добу.

Топографічна оцінка, навігація і збір даних можуть легко проводиться шляхом відділення та розгортання спеціальних роботів “roller bots”. Також прототип має люмінесцентну лампу, яка накопичує енергію вдень, а вночі світиться, що дуже економічно і зручно у використанні. Концепт футуристичного трактора Deuterium оснащений спеціальним рухомим механізмом передніх коліс, що забезпечує більшу маневреність при русі.