Щаслива знахідка - золота обручка, втрачена 16 років тому

Втратити весільну обручку - дурний знак, особливо для забобонних людей. Буває, що їх згодом знаходять, через день, тиждень, місяць, а інколи обручка вертається до своїх власників і через десятиліття!

Вона втратила кільце більше 16 років тому і була впевнена, що вже ніколи його не знайде. Але ось сталося диво – несподівано кільце було знайдено! Лєна Палссон (Lena Paahlsson), яка проживає на фермі на півночі Швеції, збирала урожай моркви, коли побачила на одній з морквин щось блискуче. Це було кільце, яке вона втратила багато років тому.

Озираючись назад, коли вона втратила кільце, жінка згадує, що це сталося під час випічки на кухні. Тоді жінка зняла кільце, поклала його на стіл, а потім не змогла знайти його знову. Вона згадує, що в той день вони обшукали весь будинок, навіть намагалися заглянути під дерев”яну підлогу. Але кільце з білого золота безслідно зникло.

Сьогодні члени сім’ї намагаються пояснити це диво: можливо, кільце впало в раковину і разом з картопляною шкіркою вирушило в компостну купу, а потім потрапило в землю. Що стосується самого кільця, воно вже не підходить своїй хазяйці за розміром, але вона збирається його розтягнути.

Ось така позитивна історія, дійсно щаслива сімейна пара!



Оригинальные золотые обручальные кольца, а также другие замечательные ювелирные украшения предлагает ювелирная мастерская Jewel Box.