Художні роли Makizushi від Takayo Kiyota

Краса навколо нас. У природі, інтер'єрі і навіть на тарілці. Принаймні, коли на ній лежать роли Makizushi. Адже це не просто рис, загорнутий у водорості, а справжній витвір мистецтва. Автор рисових русалок, котів, машинок і не зовсім одягнених чоловіків – художник Takayo Kiyota.

Художник з Токіо - Takyo Kiyota використовує суші і роли в якості полотна для свого мистецтва. Він ніколи не знає точно, як їстівні твори будуть виглядати насправді, покладаючись тільки на візуалізацію, коли вміло розміщує кольорові зерна рису всередині ролу.



Класно! Але не потрібно їхати до Японії, щоб посмакувати цією древньою стравою, Суши ресторан в Киеве ИКРА теж вас порадує хоча, можливо, й не такими художніми, зате дуже смачними ролами.

Як і в звичайному суші, інгредієнти в ролах Takayo Kiyota прокладені вздовж внизу і верху, в перемішку з листям морської капусти. Хлібо-подібний шматок суші особливо не вражає зовні, але нарізка їх в поперечному перерізу показує дивовижно детальні твори мистецтва. З харчових репродукцій виділяються знамениті картини і популярні персонажі японської анімації, різні популярні гаджети і бренди, такі як iPhone Apple” і Facebook “Like”. Здається, немає нічого, що Takayo не може відтворити у своїх суші-рулетах!

Кілька японських і західних сайтів вже проявили інтерес, також з’явилося багато любителів суші, які хотіли б навчитися цьому ремеслу. Тому вона створила класи майстерності в Токіо, де вона і викладає мистецтво «Nikkori-zushi».