Магнітні шпалери MagScapes як простір для творчості

Дитячі витівки на побілених, пофарбованих стінах або шпалерах, особливо недавно переклеєних, запам'ятовуються батькам надовго. Уникнути цих неприємностей можна, мабуть, лише двома способами. Або слідкувати за дитиною, не спускаючи з неї очей і захищаючи від несанкціонованих дій постійними заборонами. Або забезпечити умови, щоб дитина могла спокійно створювати картини на стінах без шкоди для шпалер.

У другому випадку відмінним рішенням можуть стати магнітні шпалери MagScapes, вироблені однойменною компанією у Великобританії.

Особливістю магнітних шпалер є спеціальний металевий прошарок, що дозволяє використовувати на поверхні накладки будь-якої форми на магнітній основі. В якості накладок можуть виступати набори літер і цифр, фігурки тварин, картки для малювання та інші рішення, які можна замовити в готовому вигляді на сайті виробника шпалер, вирізати з пропонованих там листів на магнітній основі або змайструвати самому з підручних матеріалів – з використанням тих же магнітів.

Приклеюються ці шпалери так само як і традиційні. Зрештою, якщо мова йде про дорогі елітні зразки, то краще замовити послугу BRB - поклейка обоев в Киеве, у цьому випадку ризики браку зводяться до мінімуму.

Фігурки, цифри і букви на таких шпалерах можна змінювати в будь-якій послідовності і розміщувати в будь-якому місці без шкоди для поверхні – як на магнітній дошці. Це створює широкий вибір розваг для малюків, які можуть створювати цілі картини з заздалегідь приготовлених мамою фігурок тварин, будиночків, дерев і квітів з магнітного матеріалу.



Так і для доросліших дітей: можна написати послання для батьків, викласти з літер, наприклад, розклад уроків або проявити фантазію в будь-яких інших варіантах. Більш того, магнітні шпалери MagScapes напевно приведуть в захват любу леді, що обожює змінювати домашню обстановку, оскільки з того ж магнітного листа, пропонованого виробником окремо, можна вирізати чарівні дзеркальні квіти, листя, інші художні фігури. І зробити шпалери в коридорі, спальні або вітальні абсолютно особливими – прикрасивши їх власним унікальним малюнком, облямівкою, які можна регулярно міняти – за настроєм!

На такі шпалери легко причепити на кухні листочки з рецептами, а в передпокої прикріпити магнітом на стіну записку дітям. Писати при цьому можна також на фігурних магнітних картках, які легко очищаються для багаторазового використання.

Незвичайні шпалери доступні як у однотонному варіанті, так і з малюнком: в тематиці морських, природних пейзажів, геометричних фігур, яскравим і добре помітним або тисненим, підкреслює гру світла. Вартість новинки складно назвати низькою: рулон шириною 112 см і довжиною 33 метри – для нарізки по висоті приміщення, коштуватиме 294 фунта стерлінга (ок. 460 доларів). Такого рулону може бути достатньо на невелику вітальню або кухню.