“Солодкий” смартфон Sugar з кристалами Swarovski і камерою від Sony

Модні дівчата, які хочуть виділитися серед своїх подруг, напевно звернуть увагу на новинку сезону. Це смартфон Sugar, який усім своїм виглядом заявляє про те, що він створений спеціально для тих представниць прекрасної половини людства, які обожнюють яскраві і блискучі аксесуари.

Блискучий смартфон з великим екраном відноситься до саме такого типу дизайнерських рішень, адже він отримав дуже красиве обрамлення кристалами SWAROVSKI по всьому периметру корпусу. Блискучий смартфон SUGAR крім ефектної зовнішності порадує і начинкою, у нього сучасні характеристики, які включають у себе чотирьохядерний процесор, 2 ГБ оперативної пам’яті, 8 і 13 Мп камери, а також оригінальний інтерфейс, який приховує стандартне оформлення Android-смартфона.

А що робити, коли в ньому щось поламається? Без роздумів несіть у сервісний центр Sony Mobile Service, а тут http://sony-smart-service.ru/proshivka_sony/ ви дізнаєтесь все про прошивку апаратів Sony.



Смартфон продається в упаковці, всередині якої лежить коробка для смартфона, оформлена дуже оригінально — у вигляді кристала. В комплект входять кабель, блок живлення, стереогарнітура, а також керівництво до пристрою, захисна плівка, прозорий бампер» на телефон.

Моноблок великий, але це і не дивно, оскільки у нього екран з великою діагоналлю. SUGAR отримав округлі риси корпусу, немає ніяких гострих частин, смартфон ергономічний. Лицьова поверхня, як і задня частина, виконані із скла. Причому на тильній частині гаджета можна побачити оригінальний малюнок, який дуже красиво виглядає під зовнішніми джерелами освітлення.

Поверхню буквально переливається під променями світла і виглядає дуже привабливо. Смартфон став першою в світі моделлю, яка отримала інкрустацію з 129 кристалів SWAROVSKI вагою 5,16 карата. У кожного кристала 57 граней, блискучі прикраси розташовані по всьому периметру моделі.

Традиційно в таких моделях роблять акцент на зовнішність, однак начинка часто досить скромна, на ній намагаються заощадити. Смартфон SUGAR — приклад того, як дизайн може поєднуватися з дуже привабливими характеристиками. Чотирьохядерний процесор MediaTek MTK6589T з частотою 1,5 ГГц, 2 ГБ оперативної пам’яті — це запорука того, що інтерфейс буде працювати блискавично, а всі встановлені програми стануть запускатися без пауз і затримок, перемикання між ними відбувається просто моментально.