Перуки-портрети від Роба Оригінала

Митці бувають різні: одним для роботи потрібна палітра і полотно, другим великий шматок каменю і зубило, а третім вистачить кількох балончиків фарби та вуличної стіни в провулку. Але зустрічаються унікуми, які перейшли на рівень вище!

Якщо вам потрібна професійна машинка для стрижки Ermila, на wmarket.com.ua ви зможете її придбати по найкращій ціні.

Перукар Роб Оригінал (Rob the Original) родом з Лос-Анджелеса (Каліфорнія), але останнім часом живе в Сан-Антоніо (Техас). Після переїзду в Сан-Антоніо він хотів працювати тільки художником, і забути назавжди про перукарню, але час минав, а визнання, все не приходило.

І ось одного разу у світлу креативну голову Роба прийшла божевільна ідея об’єднати дві його професії в одну. З його художньою освітою, об’єднаною з його професійними навичками перукаря, він змінив наше ставлення і сприйняття, з яким ми дивимося на стрижку.



Він ввів новий термін і новий образ думок про те, що робить перукар. Тепер він не просто цирульник, він Художник волосся! Для нього зникла межа дозволеного, з’явилися фантастичні проекти, на кшталт об’єднати і реалізувати мистецтво портрета зі звичайною зачіскою.

Прості перукарі скептично ставляться до робіт Роба і не сприймають поки їх серйозно. Але це тільки поки, всьому свій час. Тому, що Роб відноситься до стрижки, як до чогось більш досконалого, ніж хто-небудь інший.



Його салон у Сан-Антоніо (штат Техас, США) вже давно став культовим місцем для всіх любителів самовираження. На створення кожної роботи у майстра йде до двох годин. При цьому вартість зачіски складає від $30 до $200 в залежності від складності.

Роб регулярно викладає свої роботи в Instagram, на який підписалися вже понад 100 тисяч шанувальників його таланту.