Оригінальні дерев’яні годинники для шанувальників еко-стилю

Нашим модникам і модницям напевно сподобається колекція наручних годинників від творчого бренду Springbreak Wood. Вони створюють воістину вражаючий образ, дозволяючи своєму власникові придбати індивідуальність і неповторний стиль. Дійсно, з таким стильним хронометром не соромно показатись на тусовці!

Дизайнери з відомої американської компанії SPGBK (від “Springbreak” – весняні канікули), яка спеціалізується на випуску стильних і оригінальних аксесуарів вирішила порадувати всіх шанувальників еко-стилю, випустивши лімітовану версію наручних годинників.

Головна родзинка полягає в корпусі. Слідуючи традиціям еко-стилю, в якості матеріалу для виготовлення корпусу дизайнери вибрали звичайну деревину. Спеціальним чином оброблений клен дуже міцний, витримує значні механічні впливи і не боїться вологи.

Оптимістичний настрій створить і досить велика різноманітність варіантів виконання циферблата, серед якого кожен може вибрати той, який йому по душі. Серед продемонстрованих моделей, ми зможемо побачити варіанти з темно-синім циферблатом, із золотою обробкою по краю годинника, ідеальний варіант для цінителів чистого стилю, який називається White Party 2.0 і має заспокійливу білим циферблатом з вкрапленнями відтінків червоного.



Виконані годинники від бренду Springbreak Wood у форматі унісекс, кожна модель має супер легку вагу і підходять для будь-якого гардеробу та стилю в одязі. Всередині стоїть японський механізм, що гарантує високу точність і великий запас ходу.

Як відзначають творці такого стильного і незвичайного аксесуара, з початку продажів він користується незмінною популярністю. Творці вже замислюються над новими розробками аксесуарів і гаджетів, виконаних в дерев’яному корпусі.



У наших  магазинах такої моделі не зустрінеш. Але не варто засмучуватися, адже тут http://www.luxgroups.ua/watch/hublot ви знайдете оригінальні і стильні швейцарські годинники. Солідні люди з тонким смаком вибирають статусні хронометри поважного бренду Hublot