Екстремальний тибетський масаж з вогнем

Що тільки люди не пробують, у пошуках нових відчуттів, на що тільки не йдуть заради краси. Не лякають навіть "ігри з вогнем": деякі SPA-центри пропонують своїм відвідувачам вогняний масаж.

До нас методика лікування вогнем прийшла з Китаю, проте відомо, що вперше стали практикувати цей метод духовного і тілесного очищення в Тибеті. Тривалість сеансу 30-40 хвилин.

Процедуру починають з того, що тіло розтирають ароматичними маслами. Після легкого розігріваючого масажу спину покривають рушником, просоченим настоєм лікувальних масел і трав, потім ще один шар мокрих махрових рушників. На верхній рушник наноситься спеціальний медичний спиртовий розчин, який підпалюється. 

Жар вогню розігріває зволожене маслами тіло, пори відкриваються, і починається активне потовиділення. Корисні елементи масел і трав проникають глибше в шкірні тканини. Загальний сприятливий вплив процедури – це зняття нервового напруження, зміцнення імунної системи. Особливо вогненний масаж показаний при боротьбі з поперековим і шийним остеохондрозом, при запальних захворюваннях, ревматизмі, безсонні. Крім того, такий масаж ефективний при боротьбі із зайвою вагою. Активний вплив тепла сприяє розширенню судин, що прискорює лімфоциркуляцію, активізуючи обмінні процеси. Під час активного потовиділення з організму виводяться токсини і шлаки.

Цікава процедура і людям, що приділяють особливу увагу своєму духовному розвитку. Якщо правильно налаштувати власні думки, то потужна енергія, якою володіє вогонь, може очистити ауру людини. У Тибеті цей ритуал використовувався саме з цією метою, ніж для оздоровчого ефекту.

Абсолютний релакс у поєднанні з дієвим оздоровчим ефектом пропонує фітнес клуб Печерський. На сайті pecherskiy-club.com ви знайдете повний перелік послуг, серед яких чудова аква-зона, кращий на Печерську тренажерний зал, масаж, найсучасніші косметологічні процедури.