Китайський фермер створює трансформери з металобрухту

Тема трансформерів для китайців дуже близька. Вони обожнюють все, що хоч якось пов'язане з цією темою. Більше того – вони готові заплатити ледь не будь-які гроші, лише б отримати бажаного робота. Ну а якщо є потенційний покупець, значить треба знайти потенційного продавця.

Ця нелегка, але цікава доля впала на плечі батька і сина з південної частини Китаю. Yu Zhilin вже давно працює на фермі і справляється зі своїм завданням просто чудово. Але так вже вийшло, що неподалік від його ділянки сформувалося поле, де люди почали залишати всяке сміття, в тому числі і металобрухт. Спочатку Yu Zhilin був дуже злий на них, бо це могло зашкодити його врожаю, і вже точно не додавало краси тутешнім враєвидам. Але в один прекрасний день йому прийшла чудова ідея, яка змінила життя самого фермера і всієї його родини.

У минулому Yu Zhilin закінчив факультет мистецтвознавства, тож поняття краси і творчості йому не чужі. Також, будучи непоганим майстром по металу, Yu Zhilin зважився на дивний і, в деякому роді, відчайдушний крок. Знаючи про пристрасть свого сина до роботів, а особливо до всього, що пов’язано з трансформерами, Yu Zhilin захопився створенням свого першого робота. І як ви розумієте, в якості матеріалу виступило місцева звалище.

На створення першої скульптури пішло ні багато ні мало 3 роки. Адже Yu Zhilin не міг просто так кинути фермерство і віддатися мистецтву: на той момент він був єдиним годувальником у родині. Тим не менш, терпіння і наполегливість допомогли Yu досягти бажаного результату і на світ з’явився перший робот з металобрухту під брендом Zhilin.

Через кілька днів вже знала вся округа про творіння Yu, а незабаром туристи з різних країн приїжджали подивитися на трансформера. Тоді наполегливий фермер і почав отримувати свої перші замовлення.

Сьогодні Yu Zhilin працює разом зі своїм сином, і беручи за основу найкрутіших трансформерів, вони створюють монументальні і дуже реалістичні статуї улюблених героїв. На їхньому дворі вже красуються відомі Бамблбі і Оптімус Прайм, а в гаражі – версії роботів поменше.

Варто відзначити, що статуї з металу розходяться як гарячі пиріжки, так як трансформери в Китаї не те, що популярні, вони – майже релігія!




Машиностроительное предприятие “Металлодеталь-С” предлагает услугу закалка стали, а также другие виды обработки металлических изделий: отжиг, азотирование, цементизация, оксидирование, отпуск, нормализация.