Tower Food Warmer – вежа-мікрохвильовка для швидкого розігрівання їжі

Як відомо, мікрохвильова піч у господарстві річ потрібна, але занадто громіздка. До того ж часто виникає необхідність розігріти відразу кілька страв, а це виявляється неможливим, тому що або обсяг мікрохвильовки не дозволяє, або ці страви в принципі не бажано розігрівати в загальній камер

Вихід із ситуації пропонує дизайнер Аймо Бао, який розробив концепт інноваційної мікрохвильової печі під назвою Tower Food Warmer. Зовні агрегат нагадує зрізаний конус і умовно називається «вежею з підігрівом». Його концепт одержав назву Tower Food Warmer. Сам автор позиціонує побутовий прилад – «вежу з підігрівом» компактним і зручним пристроєм для тих, хто в силу обставин частенько змушений приймати їжу прямо на робочому місці.

З поміж іншого, розробник звертає на надійність приладу, який за його словами в силу конструктивних особливостей рідше виходить з ладу. Втім, навіть якщо у традиційній мікрохвильовці щось зіпсується, тут http://doctor-h.com.ua/catalog/ten_grilya/ можна завжди придбати якісні комплектуючі до неї. 

А тепер про головне. Tower Food Warmer являє собою вертикальну мікрохвильовку, яка включає в себе кілька відсіків. Страви в ній розігріваються одночасно, до того ж вони займають набагато менше місця, на відміну від використання звичайної мікрохвильовки, котра має стандартні форми на кшталт прямокутника. Тим більше що усічений конус пристрою виглядає куди більш цікавим і стильним, до того ж мікропічка може не тільки розігріти їжу всередині відсіків, а ще й приготувати на верхівці вежі що-небудь смачненьке і домашнє, оскільки це справжнісінька електроплитка, тільки мініатюрна.

Так, на ній можна розігріти в тарілці кашу, закип’ятити воду для чаю, зварити пару яєць, підігріти баночку овочевого рагу або супу, принесеного з будинку. Внутрішні відділення інноваційного пристрою призначені для тих, хто любить замовляти фаст-фуд в офіс, наприклад, піцу, яка часто буває різного розміру, але при цьому залишається незмінно круглої.