Електронний камін Purion, котрий очищає повітря

Любите посидіти біля каміна, загорнувшись у плед? А ще було б чудово, щоб він ще й очищав повітря. Думаєте, що неможливо? А даремно! Представляємо вашій увазі Purion. Це традиційний корейський камін в новому вигляді. Тепер він не тільки може зігріти вас, але і очистить і освіжить повітря у вашій квартирі.

Багато людей в наші дні дбають не просто про своє здоров’я, але також і про чистоту повітря, яким вони дихають, тим більше в своєму будинку. Вони розуміють, що від цього безпосередньо залежить стан їхнього здоров’я. І правильно роблять!

З ними повністю погодилися і зробили не мало зусиль для розробки і створення зовсім незвичайного каміна корейські розробники. Вони створили в принципі традиційний камін, але в електронному вигляді, який за допомогою сучасних технологій створений не просто очищати, але і освіжати повітря в приміщенні, в якому живе людина.

Електронний камін отримав назву Purion. Цей камін розробила корейська компанія Wongyung Lee. Напевно, вам цікаво як звичайний камін може очистити повітря у вашій кімнаті?

Так ось цей камін очищає повітря при нагріванні. Також зазначимо, що під час нагріву самого каміна, всередині нього заряджаються мізерні іонізатори. Ці іонізатори після їх зарядки, людина може поставити в різні місця своєї квартири або будинку. Таким чином, новий камін стежить за чистотою повітря у вашому домі, так і за свіжістю.



Не дивлячись на те, що ви не зможете спостерігати за полум’ям в каміні, цей камін здатний ефективно очистити повітря у вашому будинку. І ця новинка буде дуже затребувана саме тими людьми, хто піклується про своє здоров’я.

От тільки придбати його зараз не получиться, оскільки цей обігріваючий прилад знаходиться на стадії концепту, а на одному з сервісів колективного фінансування якраз зараз здійснюється компанія по збору коштів. Якщо вона успішно завершиться, як запевняють розробники, відразу запуститься серійний випуск.


Вітчизняний виробник “АТОН” пропонує широкий асортимент ефективного опалювального обладнання для промислових і побутових цілей. На сайті компанії aton.ua  ви можете ознайомитись з конструкцією, особливостями експлуатації, перевагами блочно-транспортабельних котелень, і інших систем опалення.