Релакс для двох. Романтична ванна Yin Yang Bathtube

Багато люблячих пар прагнуть як можна більше дій робити разом: їсти; ходити на навчання, роботу або по магазинах; якщо не прокидатися, то хоча б засипати разом. Деяким навіть подобається приймати душ разом. Але тут частенько виникають проблеми, так як кабінки і ванни, як правило, виявляються вузькуватими. Цю проблему взялися вирішити дизайнери з німецької компанії Trautwein, які створили оригінальну ванну на двох.

Всім відомо про «магічну» концепцію давньокитайської філософії «Інь і Янь». Взявши її за основу, дизайнери і створили ванну в стилі Інь-Янь, вона так і називається - Yin Yang Bathtube. Вони розділили ванну на дві половинки згідно контурам даоської монади, що зображає Інь і Янь. Таким чином, дотримується в першу чергу особиста гігієна, і є можливість парі відпочивати разом. Ідея хороша, а щоб у ванні було завжди сухо, раджу зайти у каталог сайта moresan.com.ua. і замовити там хорошу красиву рушникосушку.

Також такий поділ служить і для економії води. Адже якщо чоловік один, то навіщо наповнювати водою всю ванну, достатньо заповнити водою тільки одну частину. При цьому кожна половинка виконана досить об’ємною і широкою, тому буде комфортно людям будь-якого зросту і ваги.

Але і це ще не все. В борти ванни вбудовано безліч лампочок, які здатні надати воді колірний відтінок, при цьому забарвлення половинок ніколи не буде збігатися один з одним. А ще до ванної додається також невеликий столик у вигляді загального символу «Інь і Янь» в чорно-білому кольорі, який можна прикріплювати до краю ванни і ставити на нього напої, келихи або щось ще, що може знадобитися користувачам.



Підсвічування можна включати і вимикати за власним бажанням, також є можливість вибору кольору або завдання режиму випадкового перемикання кольорів. Ванна оснащена невеликими водонепроникними стереодинаміками, тому якщо включити приємну мелодію, то по воді буде поширюватися від звуку ледь помітна вібрація, тим самим створюється своєрідний гідромасаж.

Творці розраховують, що їх творіння зацікавить не тільки закоханих, але і маленьких сестричок, або мам і дочок, або... втім комбінацій безліч, з такою чудовою ванною можна реалізувати будь-яку фантазію :)