Оригінальне плаття-розмальовка Color in Dress

Погодьтеся, дівчата, часто буває така ситуація: ви знаходите чудове плаття, яке вам дуже до лиця, і на фігурі сидить ідеально, і ціна підходить, але... воно жахливого кольору, який зараз навіть не в моді, і у вас зовсім немає відповідних до нього аксесуарів. Цю проблему спробували вирішити дизайнери Berber Soepboer і Michiel Schuurman. Вони створили сукню під назвою Colour-In Dress, яку можна розфарбувати самому, немов книжку-розмальовку.

Сьогодні входить в моду одяг, в дизайні якого беруть участь не тільки дизайнери, але і самі покупці. Для них це весела гра. Крім задоволення, яке можна отримати від «співучасті» в процесі створення нарядів, такий підхід дає можливість жінкам самим проявити ініціативу і зайнятися дизайнерською творчістю.

Звичайно, слава голландських художників-дизайнерів Бербер Соепбоер (Berber Soepboer) і Мішаль Шурман (Michiel Schuurman) не така гучна, як визнаних світових кутюр’є, але їм належить ідея по створенню особливої тканини для серії суконь, які можна самостійно пофарбувати в потрібний колір спеціальними фломастерами. Це не може не сподобатися багатьом модницям!

Таке плаття можна не тільки розмальовувати, а заказать стикера на сайті printenjoy.com.ua, і креативно прикрасити його ними. 

Спочатку плаття Color in Dress виготовлено в чорно-білому кольорі, і в комплекті з ними йде кілька різнокольорових маркерів. Ними можна малювати по поверхні тканини. На жаль, плаття можна розфарбувати лише раз, але це не зменшує задоволення від можливості вибрати колір для своєї сукні. За твердженням дизайнерів після прання фарба від маркера залишається. Бажаючі можуть придбати обновку на сайті дизайнерів за 238 євро.

“Це плаття - продукт реакції на швидкоплинність моди” - кажуть дизайнери. І ще очевидний плюс: можна повернутися в дитинство і відчути себе дитиною, розфарбовуючи свою сукню.

Варта зазначити, що це не перша подібна оригінальна розробка модельєра Berber Soepboer. Трохи раніше вона придумала вбрання, які можна міняти прямо на собі. Справа в тому, що деякі сукні складаються з різнокольорових клаптиків, по-різному скріпленими між собою кнопками. Так, змінюючи шматочки тканини, можна перетворити сукню в зовсім інший наряд.