Найдорожчий у світі будинок на колесах “Elemment Palazzo”

У три мільйони доларів оцінюється "Elemment Palazzo" - будинок на колесах, створений відомою компанією з Австрії "Marchi Mobile" за проектом легендарного автодизайнера Луїджі Колани. Цей автомобільний шедевр є найдорожчим з усіх існуючих дизайнерських будинків на колесах.

Думається, мало кому буде доступна така виняткова розкіш, навіть на умовах короткострокового прокату. Зате є послуга аренда лимузина на сайті limuzine.kiev.ua, такі прекрасні авто стануть справжньою окрасою вашого торжества!



Розробники, які впровадили цей концепт, використовували для свого дітища не тільки новітні досягнення автомобілебудування, але й найсвіжіші ідеї, запозичені у конструкторів яхт, авіа - і автоспорту. Трап, що нагадує трап літака бізнес-класу, відкритий майданчик, що зустрічається на дахах моторних яхт, вихлопна система як у спортивного автомобіля - все це є і в цьому будинку на колесах.

Луїджі Колани - розробник і дизайнер диво-конструкції довжиною 12 метрів і вагою 20 тон, працюючи над проектом, спирався на принципи біо-дизайну, що дозволило підвищити показники раціонального використання палива. Цього ефекту вдалося досягти за рахунок унікального аеродинамічного корпусу.

Перший поверх мобільного будинку має зону для відпочинку - сектор “Sky Lounge”. Тут є масажні крісла, паркетна підлога з підігрівом, висувний бар, що відкривається одним натисканням кнопки.



Другий поверх представлений в трьох варіантах. Компанія-виробник “Marchi Mobile” пропонує покупцям на замовлення наступні моделі будинків-автомобілів:

- “Palazzo” розроблена для відпочинку та подорожей;

- “Visione” - для мобільних пересувних виставок;

- “VIP shuttle” - пристосований для ділових поїздок.

Вхід в “Elemment Palazzo” виконаний у вигляді підйомного трапа. Будинок на колесах має простору спальню, санвузол для гостей, ванну кімнату з тропічним душем, плазмовий телевізор з діагоналлю 40 дюймів, вітальню, міні-кухню і кабіну водія.