Найстарішому у світі батькові 96 років

96-річний індієць Рамджит Раджав був визнаний найстарішим батьком у всьому світі. У свої похилі роки він вже міг би бути прапрадідусем. Однак замість цього Рамджиту доведеться зайнятися вихованням своєї другої, недавно народженої дитини.

Новоспечений тато розповів, що його 52-річна дружина Шакунтала Деві (Shakuntala Devi) народила йому другого сина 5 жовтня 2012-го. За повідомленням газети ‘The Times of India’, ця подія зробила Раджава найстарішим у світі батьком.

В інтерв’ю для цієї газети ‘молодий’ батько повідав про те, що був холостяком і практикував стриманість все своє життя, поки 10 років тому не зустрів Шакунталу. Він заявив: ‘Залишившись разом, ми вирішили розширити нашу сім’ю і прагнули до того, щоб у нас було двоє синів. З милістю Божою, наше бажання було виконане’. Рамджит продовжує: ‘Мої сусіди заздрять, і вони питають мене, чому ж мій секрет. Але все, що я кажу їм, що це воля Божа’.

Багато хто сумнівався у здатності індійця зачати у такому похилому віці дитину, втім бувають і вийнятки.



Індієць ні від кого не приховує, що як і раніше, сповнений чоловічої сили. Він думає, що дуже важливо для чоловіка і дружини регулярно займатися сексом, і здатний виконувати свій подружній обов’язок по три-чотири рази за одну ніч. Проте, як уточнює Раджав, заради своєї дитини він готовий на деякий час відсунути задоволення сексуальних потреб.

Рамджит, простий сільськогосподарський робітник і в минулому спортивний борець, побив світовий рекорд “батьківства” ще в листопаді 2010-го, коли народився його перший син, Бікрамджит (Bikramjeet). На той момент Раджаву було 94 роки.

Через рік в інтерв’ю британському таблоїду The Sun’ літній рекордсмен спочатку заявив, що не має наміру заводити другу дитину. Але у провидіння були на цей рахунок свої плани. Після народження другого сина Рамджит побив свій же рекорд. Він поділився враженнями: “Я відчуваю себе щасливим, маючи двох здорових синів. Це буде важкий шлях, але я щаслива людина’.

96-річний індієць, який живе на простій дієті з молока, вершкового масла і мигдалю, думає, що йому по силам було б стати батьком ще раз.

Легализация иностранных граждан в Украине - главная специализация компании Воллар. Ка нерезидентам кратчайшие сроки, в полном соответствии с действующим законодательством, и без лишних финансовых издержек получить постояннный и временный вид на жительство узнайте на сайте vid-na-zhitelstvo.com.ua.