Валіза для перевезення дітей Smart Baby Case

«Транспорт» для малюка повинен бути красивим, практичним і, головне, зручним для самого маленького користувача. Знаючи це, дизайнери дитячих візочків інколи наважуються на створення досить незвичайних моделей. Іранський дизайнер і проектувальник Поуян Моктарані (Pouyan Mokhtarani) теж вирішив полегшити долю батьків, особливо тих, які подорожують з дітьми, і винайшов ось таке чудо інженерної думки – високотехнологічну валізу для перевезення дітей.

Перше що приходить в голову, коли уявляєш, що якась матуся погодиться «упакувати» своє чадо в таку ось, нехай, навіть, супер технологічну валізу. Так і хочеться вигукнути щось на кшталт: «чи вона при своєму розумі!?», або «може, у неї відсутній материнське почуття?». Навіть роблячи поправку на те, що в колясці розташовані датчики, які повідомляють батьків про те, що малюк заплакав і система, яка може помити попу дитини, навряд чи нормальна матуся довірить свою дитину цій чудо-валізі.

Але не поспішайте з висновками.



Валіза отримала назву Smart Baby Case, і стала одним з восьми призерів з 1700 учасників, обраних компанією samsonite. Пристрій лише зовні схожий на валізу, всередині ж вона оснащене власною системою кондиціювання повітря, а кришка забезпечена функцією автоматичного блокування у разі задимлення, попадання в повітря отруйних речовин або різкого падіння тиску.

Smart Baby Case має функцію відеоняні, так як виводить на спеціальний екран на кришці валізи зображення малюка, показує температуру і вологість повітря всередині валізи. На екрані з’являється інформація про те, що малюк забруднився. А сам механізм миє, сушить шкіру немовляти і колише, якщо малюк завередував.

Внутрішня обробка валізи виконана з гіпоалергенних матеріалів, а захисні прокладки, наповнені рідиною, надійно захистять дитину від травм.

Працює валіза на змінних акумуляторах, ємність котрих розрахована на 2-3 години, що недостатньо на тривалих перельотах, але в майбутньому автор винаходу планує збільшити строк безперервного функціонування Smart Baby Case.

А ви що думаєте з приводу такого дивного винаходу, чи запакували би туди свого малюка?

P.S. А в якості бонусу - ось така собі колясочка від чеського автовиробника SKODA.

Замечательные кофточки и распашонки приобретайте здесь http://lira37.ru/catalog/detskaya-odezhda/dlya-mladentsev/raspashonki-i-koftochki/, а еще у нас имеется очень много другой качественной красивой детской одежды и игрушек.