3D-телевізор без окулярів – нове чудо техніки!

З моменту появи домашньої 3D-техніки усі небайдужі люди нетерпляче чекали такого апарату — великого телевізора, на якому можна дивитися об'ємне відео без будь-яких окулярів. Адже надягати їх, щоб отримати об'ємний ефект, не дуже-то зручно, та й голова потім у багатьох болить.

В магазині Ельдорадо ви можете придбати Телевизор LG 55UB850V по найкращій ціні.  55-дюймовий дисплей, дозвіл 4k UHD, завдяки якому досягається максимальна деталізація, 3D-картинка, SmartTV –  ідеальний перегляд гарантовано!

Модель 55ZL2 це без сумніву самий передовий, на сьогоднішній день 3D-телевізор від Toshiba, на якому для перегляду 3D відео не потрібні ніякі спеціальні окуляри. Перегляд 3D-контента без окулярів було мрією багатьох, але тільки фахівці компанії Toshiba змогли досягти довгоочікуваної мети.

Для досягнення потрібного результату знадобилася технологія стеження за обличчям (face tracking) і багатоядерна революційна за своєю суттю система обробки зображень CEVO ENGINE.

Без високої обчислювальної потужності процесора CEVO ENGINE створення першого великого 3D-телевізора без окулярів було б неможливо. Для створення тривимірного ефекту без участі очок кожен піксель має обраховуватися практично в режимі реального часу. Це дозволяє домогтися 3D-ефекту для всіх глядачів – і без жодних окулярів!

3D без окулярів стало можливим завдяки використанню спеціальних лінз на поверхні екрана, дані лінзи передбачають до дев’яти різних точок перегляду 3D-зображення. Саме на цьому етапі в роботу вступає згадана вище технологія відстеження за обличчям (face tracking), яка дозволяє визначити місце розташування глядача і підкоригувати лінзи для більшого відчуття 3D-ефекту. Крім того, за допомогою вбудованої камери телевізор може впізнавати свого власника через систему розпізнавання обличчя і автоматично завантажувати його індивідуальні налаштування.



Ще однією чудовою особливістю даної моделі є фантастичний на сьогоднішній день дозвіл екрану - Quad Full HD. Це означає, що кількість пікселів просто неймовірна – 3840Х2160. Простіше кажучи – це чотири телевізори з роздільною здатністю Full HD акуратно запаковані в один телеекран!

Крім того, модель 55ZL2 дозволяє звичайні двовимірні програми переглядати як в традиційному вигляді, так і в 3D, причому перетворення активується натисненням всього однієї кнопки.