Креативний одяг з географічних карт від Елізабет Лекур

Ось яке нове оригінальне застосування знайшла художниця з Франції Elisabeth Lecourt географічним картам, які всі звикли бачити на шкільних стінах, в офісах або будинках. Дивлячись на такі цікаві сукні, і сорочки, одразу приходить до голови відомий крилатий вислів: "поставити все на карту".

Ідея створювати незвичайні наряди з матеріалів, які, здавалося б, зовсім не підходять для створення одягу, не нова, наприклад, паперові, волосяні, пластмасові сукні або сукні з гумок для грошей, чи з пелюсток троянд. А ще можна згадати епатажну Лкді Гага з її нашумівшим моторошним м”ясним платтям.

Втім Елізабет Лекурт (Elisabeth Lecourt) не вдається до подібних крайнощів, хоча її розробки не назовеш тривіальними. Використовуючи свою живу уяву і дизайнерську фантазію, втілюючи свої креативні ідеї, вона створює з величезних карт дуже милі сарафани, сорочки, сукні. Колекція «Les Robes Geographiques» приведе в захват тих, хто боїться загубитися в незнайомому місці. Впевнений, що завдяки нарядам  художниці-дизайнерки вирушати у далекі незвідані країни не такий вже відчайдушний крок. Принаймні, плаття іноді допоможе вказати правильну дорогу, якщо ви втратите випадково провідника.



Елізабет Лекур у своїй творчості застосовує тільки найяскравіші карти, тому і платтячка виходять веселими, цікавими, привабливими.

Поряд з картами справжніх міст і держав зустрічаються і фантастичні, зроблені для кінофільмів, книг, коміксів. У художниці знаходять застосування карти великих міст таких, як Париж, Челсі, Нью-Йорк та інших, які їй припадуть до смаку. Покрій класичних сорочок, плісированих суконь може створити враження простоти, банальності. Проте оригінальний, дивовижний географічний принт і матеріал, з якого народжені моделі арт-об’єкта, змушують забути про ці, нібито недоліки.

Про те, щоб носити географічні сукні Елізабет Лекур з колекції Les Robes Geographiques не може йти і мови. Цими модними нарядами слід насолоджуватися на виставках або в галереї художниці, як частиною сучасного мистецтва. Втім, можна в такому оригінальному наряді засвітитись і на якійсь креативній вечірці.



Чудову ефективну косметику smashbox і інших всесвітньо відомих брендів пропонує компанія AROMATEQUE.