Інноваційні гаджети для перекладу тексту

У наші дні в Інтернеті є дуже багато різних інтерактивних сервісів, які досить точно перекладають слова і навіть кілька речень на іншу мову. Правда, для цього потрібно щоб початковий текст був в електронному вигляді. Однак, найчастіше необхідно перекласти текст з друкованих джерел (наприклад, з журналу або газети). В такому разі слід скористатися компактним пристроєм під назвою Dixau DX-5.

У девайс вбудований спеціальний сканер для прочитування тексту. Потім відбувається розпізнавання тексту за допомогою вбудованого програмного забезпечення. Після цього приступає до роботи вбудований перекладач, який перекладає текст і виводить отриманий результат на дисплей Dixau DX-5.

Перекладений текст можна зберегти і перенести на комп’ютер або смартфон. Крім того, гаджет може зчитувати ноти та відтворювати за ним мелодію.

Требуется перевод технической, медицинской или юридической документации?  Бюро переводов Translion справится с этой задачей максимально качественно и оперативно.

А ще в якості високотехнологічного перекладача можна порадити нещодавно анонсований браслет SpeechTrans.



Цей гаджет відрізняється від інших подібних пристроїв тим, що в нього вбудована програма SpeechTrans Ultimate Assistant, з допомогою якої можна перекладати тексти і голосову мову в режимі онлайн. У цьому браслеті закладена база з 44 мов світу, з якими він працює. Крім того цей пристрій сумісний з смартфоном, може виконувати кілька його функцій, повідомляти власника про вхідні дзвінки, отримані електронні листи, тощо.

Варто зазначити, що такий компактний мультифункціональний пристрій особливо сподобається людям, які часто подорожують за кордоном.