Куленепробивна шкільна форма MC Kids

Куленепробивна шкільна форма, куртки та бронежилети для учнів шкіл, гімназій, для малюків і студентів... Ще два-три десятки років тому подібне перерахування викликало б подив і страх у будь-якої розсудливої людини.

Сьогодні ж випуск цих товарів обговорюється абсолютно серйозно, принаймні, в США. Причиною тому стали трагічні події з загибеллю людей і навіть дітей, що час від часу відбуваються в цій державі. Так, наприклад, інцидент в початковій школі «Сенді-Хук», у штаті Коннектикут, який стався в грудні 2012 року. Крім інших наслідків, він змусив батьків побоюватися за життя своїх дітей, навіть у школі, і призвів до появи у продажу найнесподіваніших товарів – таких, як лінійка дитячого одягу та шкільної форми з куленепробивними властивостями MC Kids. Виробництвом такого одягу зайнялася колумбійська компанія Мігеля Кабальєро (Miguel Caballero) – одне з найбільших підприємств, що спеціалізується на виробництві засобів персонального захисту.

Стильні плащі та куртки, чоловічі сорочки і навіть футболки з куленепробивними вкладками: одяг від Кабальєро, про який нещодавно писали світові засоби масової інформації носять відомі американські політики, VIP-персони і навіть президент США. Тепер же вбрання з тими ж властивостями пропонуються для придбання дітям.

Варто відзначити, що це не перша подібна пропозиція. В кінці минулого року у продажу появилися армовані дитячі рюкзаки від компанії Amendment II, оснащені кевларовими прокладками і пропоновані в різних варіантах дизайну для школярів і студентів. Вартість таких рюкзаків варіюється від 250 до 700 доларів залежно від ступеню захисту, розмірів і оформлення.

Скільки ж доведеться викласти батькам за вироблену в колумбійській Боготі дитячу куртку від Кабальєро? Виробником поки ця інформація не повідомляється. Залишається лише сподіватися, що придбання і носіння такого одягу не стане обов’язковою вимогою безпеки – і події, подібні до інциденту в Сенді-Хук, будуть по можливості виключені.

Если вам требуется качественная и модная зимняя одежда для девочек, советую обратить внимание на замечательный ассортимент, представленый в интернет-магазине kidone.com.ua.