Мега крутий домашній кінотеатр Джеремі Кіпніса

Якщо ваш домашній кінотеатр high-end з кількома рядами розкішних сидінь, оксамитовими шпалерами і машиною для приготування попкорну можна порівняти з машиною Cadillac, то нову систему класу «люкс» від Джеремі Кіпніса (Jeremy Kipnis), яка коштує 6 мільйонів доларів, що можна порівняти з вогнедихаючим Ferrari 599 GTB Fiorano - найшвидшим Ferrari в історії!

Цей домашній кінотеатр – останнє слово в мистецтві зображення і звуку. Він дуже зручний і красивий, але головне його достоїнства – найкращі компоненти з нині існуючих. Немає нічого, повторимося, ні-чо-го, що здатне його перевершити. Джеремі Кіпніс назвав нову розробку Kipnis Studio Standard, і якщо все піде за планом, то незабаром дані кінотеатри будуть поставлятися на замовлення найбагатшим клієнтам.

Домашній кінотеатр KSS включає в себе проектор Sony SRX-R110 Digital Cinema Projector з роздільною здатністю QuadHD (4096х2160), що в чотири рази перевершує дозвіл стандарту 1080p. Аудіосистема 8.8 являє собою ідеально збалансовану сукупність твердих і вакуумних підсилювачів. У результаті на виході ми маємо сигнал потужністю 11 315 вт, але навряд чи можна цьому дивуватися, адже в даній системі використовуються 16 (!) 18-дюймових сабвуферів. На відміну від всіх інших домашніх кінотеатрів класу high-end, система KSS відтворює звук і зображення, що перевершують навіть професійні рішення.

В якості джерел використовуються різні Blu-Ray програвачі, до речі тут m.ua/kata/111/ ви зможете придбати недорогі якісні DVD/Blu-ray плеєри. Але більшість фільмів він дивиться зі своїх 5 комп’ютерів MacBook Pro з кількома терабайтами даних. Будучи трохи гравцем (пам’ятаємо останній рекорд книги Гіннеса) Кіпніс підключив до системи ігрові консолі Xbox та Playstation.



Якщо ви вважаєте, що вся ця система дуже екстремальна, ви праві і Кіпніс з вами згоден. Це його пристрасть. Ви можете чути ентузіазм в його голосі, коли він розповідає про відчуття від 3 метрових фігур акторів на екрані. Це як мати власний IMAX! Він з гордістю відзначає, що його акустичні системи можуть здійснювати постійний вітер зі швидкістю 9 вузлів і поривами до 12.

Постійно удосконалюючи і оновлюючи свою систему Кіпніс, тим не менш, мріє не про неї. «Я був би радий переробити кінотеатр в Білому Домі», — каже він.