Samsung Galaxy Skin - концепт гнучкого смартфона

Кожен день ми стаємо свідками блискавичного розвитку високих технологій. Тільки подумайте, кожну хвилину у світі активно розвивається певна технологія. Наприклад, ті пристрої, які вчора здавалися нам казковими області фантастично, сьогодні вже не здається таким вже дивом, а завтра вони стануть чимось сірим і звичним. Слід зазначити, що в даний момент одним з найбільш перспективних напрямів є гнучкі електронні компоненти.

Технологія

Технології, необхідні для їх виробництва гнучких електронних компонентів, вже існують, але фінансові і маркетингові міркування поки стримують їх поширення. Але дизайнера по імені Хейон Ю (Heyon You) не зупиняють ці труднощі. Кілька років тому він представив концепт унікального смартфона під назвою Samsung Galaxy Skin.

До речі, якщо ви шукаєте оригінальний чехол Samsung Galaxy Grand 2, раджу ознайомитись з пропозиціями від інтернет магазину riostar.com.ua.



Варто відзначити, що головними перевагами є гнучкий AMOLED від майбутнього смартфона-дисплея і гнучкий корпус з электроактивного полімеру з графеновим покриттям, негнучкою залишається тільки верхня частина телефону. Гнучкий корпус є одним з керуючих елементів поряд з сенсорним дисплеєм. Тому традиційна для всіх пристроїв сімейства Galaxy операційна система в даному випадку носить назву Android.Flexy, це не просто інтерфейсна надбудова, а більш глибока модифікація платформи.

Характеристики

В іншому ж автор концепту не став відходити далеко від сучасних смартфонів компанії Самсунг. Як стверджує дизайнер, смартфон Galaxy Skin працює на базі процесора з тактовою частотою 1 ГГц, дисплей має стандартний дозвіл з WVGA (480х800 пікселів), а з верхнього торця визирає об’єктив пікопроектора.

Цікавою перевагою представленої новинки є те, що смартфон можна зігнути так, що він стане підставкою сам для себе, і тоді можна буде з усім комфортом дивитися відео на найближчій стіні. Дозвіл камери становить 8 мегапікселів, вона підтримує автофокус, панорамну зйомку і безліч інших стандартних функцій. Підтримуються всі популярні інтерфейси, у тому числі і USB 2.0, а також бездротові локальні протоколи Bluetooth версії 3.0 і WiFi на 802.11 B/g/Н.

В залежності від версії обсяг вбудованого накопичувача становить 16 або 32 гігабайти. При загальній товщині 8 мм Samsung Galaxy Skin може похвалитися акумулятором ємністю 1500 мАг. Батарея, звичайно, теж гнучка.

Поки невідомо, чи буде налагоджено виробництво цього концепту. Залишається лише сподіватися, що світ побачить Samsung Galaxy Skin в найближчому майбутньому.