Найдорожчий у світі крем Crème de la Mer вартістю 20.000$

Всі знають, що таке ексклюзивна косметика, багато є її прихильницями. Але є засоби, вартість яких просто зашкалює, тому сьогодні ми дізнаємося скільки коштує найдорожчий косметичний крем, що він собою являє. Справедливості заради хотілося б зауважити, що ціна у даному випадку в більшій мірі залежить від упаковки подібних косметичних засобів, а не від їх складу.

Тільки ті жінки, які постійно користуються кремом для шкіри Crème de la Mer, знають, на які чудеса він здатний. Ціна банки культового крему для обличчя вже кілька років становить 168 доларів, проте немає межі досконалості, завжди знаходяться охочі дістати щось дійсно унікальне і ексклюзивна. До минулорічних різдвяних свят виробник чарівного крему випустив ексклюзивні баночки Crème de la Mer за 20.000 доларів!

Ціна, звичайно ж вражає, і мало хто може дозволити собі таку розкіш. Тираж чарівних банок Crème de la Mer з натурального перламутру обмежений лише 10 екземплярами, кожен з яких був пронумерований.

Ви, звичайно, запитаєте, а що робить крем таким дороги, а секрет тут простий - баночка від відомого французького ювелірного дому Boucheron. Різдвяний Crème de la Mer зроблений в морській тематиці, де баночка отримала перламутрове покриття, красиву золотисту окантовку у місці з’єднання кришки з корпусом і прикрашена зверху синім кабошоном (відполірований до блиску камінь напівкруглої форми без граней).

Цим кремом, створеним вченим фізиком користуються такі відомі люди як Сієнна Міллер, Ясмін Ле Бон, Кейт Мосс, Джонні Депп, Анджеліна Джолі і Дженніфер Лопес, до яких ви зможете приєднатися виклавши всього якихось 20 тисяч “зелених”.

Якщо говорити про засобі без упаковки, то найдорожчий крем для обличчя La Creame випускає компанія Kanebo. Його вартість 620 доларів. У складі засобу ексклюзивні інгредієнти, наприклад, протеїни шовку Koishimaru, які постачали виключно для імператорської сім’ї.

По материалам: BigBucks.