Концептуальний будинок LoftCube для сучасних кочівників

«Нерухомість» названа так тому, що вона прив'язана до певного місця. За допомогою інноваційної концепції Loftcube берлінський архітектор Вернер Айслингер перевернув цю концепцію з ніг на голову: його «транспортабельний» будинок дає сучасному жителю свободу вибору місця проживання і максимальний комфорт на мінімальній площі.

Німецькі дизайнери довели, що простір на дахах будівлі теж можна використовувати для житла — компактний переносний будинок LoftCube цілком підходить для цих цілей.



LoftCube — невеликий збірний будинок, проект якого розробили дизайнери з німецького агентства Studio Aisslinger. Площа приміщення — всього 39 м2.
Завдяки гнучкій конструкції і невеликим розмірам LoftCube можна встановлювати на абсолютно різних поверхнях, наприклад, на даху будівлі або на пляжі. Більшість будівельних робіт по збірці LoftCube можна здійснити на фабриці, а потім відвезти майже готовий будинок на потрібне місце у вантажівці або на вертольоті.

Подібна конструкція дозволяє значно мінімізувати шкоду, що наноситься навколишньому середовищу під час будівництва звичайних будинків. При бажанні господарі можуть поєднати кілька будиночків LoftCube, щоб створити більш просторе житло.



Всередині лофта — світлий сучасний інтер’єр з яскравими зеленими деталями, що символізують екологічність споруди. В лофті відкрите планування, однак інтер’єр приміщення можна переробити під потреби господарів. Низький дерев’яний модуль для телевізора, в якому також знаходяться полиці для зберігання речей, відокремлює зону вітальні від спальні. Глянцева підлога в кімнатах відображає природне світло з вікон, завдяки чому інтер’єр здається легким і повітряним.

На будівництво LoftCube в середньому потрібно 5-7 днів. Розробники впевнені, що завдяки простому, але в той же час розкішного дизайну будинок можна використовувати для абсолютно різних цілей — як для звичайного житла, так і, наприклад, як бар або лаунж на даху готелю, або як незвичайну терасу в оранжереї.



Если вам требуется долгосрочная аренда квартир Одесса, вот здесь вы найдете самые выгодные предложения от девелоперской компании  «ЛеГранд». На сайте компании имеется удобная поисковоая форма, благодаря которой возможно оперативно подобрать наиболее оптимальный именно Вам вариант жилья.