Мультимедійна молодіжна футболка TshirtOS

Як би ми не гналися за модою і переймалися пошуками все більш незвичайної і оригінальної одежі, улюбленими речами в гардеробі найчастіше стають найпростіші і найзручніші з них. Однак навіть найбільш зручні костюми, джинси і футболки можуть набриднути своєю одноманітністю. І тут в гру вступають сучасні дизайнери, які представляють незвичайні і часом навіть фантастичні варіанти оформлення повсякденного і святкового одягу.

Такі, наприклад, як програмована футболка TshirtOS, анонсована в якості прототипу модельєрами британської компанії Cutecircuit і розроблена у співпраці з відомим виробником шотландського віскі ballantine’s.

Незвичайною особливістю футболки TshirtOS стала наявність гнучкого і тонкого дисплея на передній частині (1024 LED screen), що демонструє задані з iPhone або іншого смартфона за допомогою бездротового зв’язку зображення – фото і картинки. Як щодо ідеї вивести на передню частину футболки фото коханої дівчини чи молодої людини, красивий пейзаж або придуманий самостійно прикольний або романтичний напис?

А як щодо патріотичної символіки? Такі оригінальні футболки з тризубом, до речі, можна замовити на futboholic.com.

Все це дозволяє зробити оригінальна система футболки з програмованим гнучким дисплеєм. Більш того, в планах творців високотехнологічної молодіжної футболки ще маса її функцій. Так, вмонтувавши в TshirtOS камеру, мікрофон, модуль Bluetooth, акселерометр і динаміки, розробники Cutecircuit планують перетворити її в мультимедійний центр, який дозволить і музику послухати, і обмінятися твітами оригінальним способом, отримати фото від одного, відразу ж вивівши його на поверхню футболки, або відправити йому своє, з камери в футболці. Зробити все це можна буде за допомогою TshirtOS і власного смартфона, який виконає роль обробного і передавального центру.

Оригінальна ідея випуску програмованої футболки, що наразі знаходиться в стадії доопрацювання,  була представлена на сторінці компанії ballantine’s в Facebook – і отримала, крім 228 тисяч «лайків», чимало захоплених відгуків і коментарів. Ну а шанувальникам високотехнологічного молодіжного одягу залишається лише - дочекатися запуску новинки виробництва. Тоді ж стане відома і її орієнтовна ціна.