Гаманець, чохол і клатч: три в одному від Майкла Корса

Гаманець і чохол для смартфона або телефону – окремо вони займають інколи досить багато місця в сумочці, і сприяють створенню плутанини і мішанини. При тому, що їх цілком вдало можна поєднати: наприклад, у варіанті, запропонованому модним американським брендом Michael Kors.

Його новий Wallet Clutch for iPhone 4/4S є одночасно чохлом, що захищає смартфон від пошкоджень і подряпин, і гаманцем з кишеньками під купюри, монети, кредитні картки та інші необхідні дрібниці.

Більш того, гаманець-клатч можна носити в сумочці або окремо – просто на руці, для цього передбачений спеціальний ремінець. Чудова ідея! До речі, також можна порекомендувати модные аксессуары на Shtuki.ua, що крім того ще є досить фінкціональними.



Ну а дизайн клатча, чохла і гаманця одночасно, робить його доречним і чарівним в самих різних випадках. Оснащений міцними ребрами-окантовкою, гаманець виконаний з натуральної шкіри наппа і представлений дизайнерським будинком в декількох колірних варіантах:

– матовому світло-бежевому з легким візерунком у стилі риб’ячої луски;

– лаковому темно-червоному;

– лаковому чорному, з об’ємним тисненням у стилі зміїної шкіри.

Всі три варіанти доповнені золотистими табличками в тон, демонструють назву виробника – компанії Michael Kors. А також оснащені приємними на дотик, м’якими внутрішніми кишеньками з шкіри, пофарбованої в золотистий колір.

Виконаний зі шкіри гаманець – чохол для iPhone 4 представлений розмірами 7,87 х 12,19 х 2,79 см в закритому стані, і важить близько 85 гр. Знайти ж Michael Kors Wallet Clutch for iPhone 4/4S – в будь-якому з трьох колірних варіантів, можна у фірмовому магазині Apple Store за ціною в $79.95.

Можливо, варто відзначити, що гаманець-чохол для iPhone здатний стати відмінним доповненням модного жіночого образу – на прогулянці, вечірці, як аксесуар до коктейльної сукні. Або стильного чоловічого – у чорному варіанті кольору, він гарно буде виглядати поряд з вами на якісь діловій презентації, чи на відпочинку в клубі.