«Чорна п’ятниця»: тотальний розпродаж менш, ніж через місяць!

Хочете придбати речі люксових брендів зі знижкою 70%? А може ви давно мріяли про «ті самі» туфлі, але вони, на жаль, не по кишені? Тоді Вам терміново необхідно підготуватися до дня найбільших розпродажів в році, який настане вже наприкінці цього місяця.

«Чорна п’ятниця» або Black Friday — улюблений день шопоголіків по всьому світу, адже саме в цей момент більша частина магазинів влаштовують грандіозні розпродажі. Цього року ця дата припадає на 27 листопада. Звичайно ж і в інші дні можна попасти “на халяву”, наприклад, отримати промо коди, але саме на Black Friday ціни падають до самісінького дна!


Традиція народилася в США ще в XIX столітті, але офіційний термін прийшов до нас з 60-х. За океаном, цей день настає після Дня Подяки і знаменує початку різдвяних розпродажів. Американці дуже люблять цей день і готуються до нього заздалегідь, наприклад, беруть відгул на роботі. Адже в день розпродажів магазини можуть відкриватися в 5 ранку і роблять знижки до 80% першим покупцям. Пристрасті киплять неабиякі!

З розвитком онлайн шопінгу до розпродажів стали підключатися і онлайн-магазини. Тепер радість розпродажів стала доступна не тільки американців, але і представникам інших країн. В розпродажах беруть участь найбільші рітейлери: asos.com, ebay.com, amazon.net та інші.

Якщо Ви не встигли добряче пошопінгувати в п’ятницю, то в нас хороша новина! Відразу за нею йде «кібер-понеділок», коли розпродажі влаштовують онлайн магазини, виходить цілий уїк-енд для дуже вигідного шопінгу. Купити можна все: одяг, взуття, косметику, електроніку, книги та інші бажані речі. Деякі завзяті шопери спеціально відкладають гроші, щоб саме в чорну п’ятницю придбати більшу частину гардеробу на весь наступний рік.
На товари, придбані в цей день діють такі ж умови повернення, як і на інші — 14 днів з моменту покупки. Тому якщо Ви зопалу наберете щось не те, то завжди можна повернути в магазин.

Україна з кожним роком все активніше бере участь у Чорній п’ятниці, не тільки онлайн, але і оффлайн. Магазини косметки, одягу та електроніки завчасно розсилають анонси про те, що буде в продажі. Отож слідкуйте за оновленнями, щоб встигнути відхопити ласий шматочок!