Каву з власним портретом можна покуштувати на Тайвані

Щодня в світі для приготування напою використовуються сотні кілограмів кави: меленої, гранульованої, сублімованої, порошкової, його чисті сорти або оригінальні композиції – суміші сортів. Рецептів приготування також нараховується, як мінімум, кілька десятків. І, здавалося б, як ще можна здивувати бувалого споживача, любителя і гурмана хорошої кави?

Приготувати дійсно смачну і запашну каву допоможе інтернет магазин Coffee-Man, саме тут представлені найсучасніші кавомашини і кавоварки від відомих світових виробників. А ще – найширший вибір улюбленого напою, який задовольнить смак найпримхливішого кавомана!

Виявляється, можна. І не тільки запропонувавши дівчині заплатити за свою каву поцілунком з чоловіком або коханим – як це відбувається в австралійському кафе Metro St. James. Але і вразивши незвичайним оформленням напою.

Це може бути латте-арт, коли на поверхні кави збитим молоком майстерно створюються чарівні малюнки: квіти, фігурки, обриси тварин, сердечка та інше. Можуть бути малюнки на поверхні напою, створювані какао і цукровою пудрою за допомогою спеціальних трафаретів.

А можлива і справжня фотографія – відвідувача, який замовив каву в ресторані або кафе, надрукована пишною піною спеціальним принтером. Саме так: ціла мережа кафе в Тайвані, об’єднана назвою Lets Caffe, пропонує своїм відвідувачам каву з їх фотографіями. Власне, фотографія може бути будь-якою: зробленої власноруч там же на смартфон або відображеної раніше на фотоапарат. Це навіть може бути знімок коханої дівчини, оброблений на комп’ютері в фотошопі – приміром, з приємним написом, або навіть визнанням в любові.



Головне - це можливість передати фото через Wi-Fi для завантаження в пам’ять спеціальної кавоварки з принтером. Зображення з фотографії наноситься на поверхню кави за допомогою крему латте (збитого в пишну піну молока) і какао-порошку. Відповідно, пити таку каву абсолютно безпечно і цілком навіть смачно.

З’ясувати, наскільки дорожче обходиться чашка кави з фотографією в порівнянні із звичайною кавою, на жаль, не вдалося. Відомо лише, що адміністрація та власники мережі тайваньських кафе Lets Caffe розраховують таким чином значно збільшити кількість відвідувачів і клієнтів, які забажають побачити свій портрет на гарячій кавовій пінці.