Walk Wings: універсальні кросівки-ролики

Звичайні кросівки, без сумніву, не зрівняються з роликовими ковзанами по швидкості і драйву переміщення. Але їздити на роликах зручно не по кожному покриттю. Незвичайний гібрид, що пропонує розробник Walk Wings, бере буквально «найкраще з двох світів». У такому гібридному взутті зручно переміщатися не тільки по бездоріжжю, але навіть по сходах, котрі абсолютно несумісні з роликами.

Своєрідний «мікс», створений американською компанією, напевно сподобається модним представникам молоді. Це не просто взуття – це скоріше пристрій, своєрідний технологічний шедевр. Прогулянкові кросівки з роликами отримали назву Walk Wings і універсальну прохідність: там, де їх володар не проїде, він зможе просто пройти! До того ж все реалізовано просто і зручно.

Фактично Walk Wings – це не самостійне взуття, а «насадка» на іншу пару.


Перш ніж висунути ролики, потрібно натиснути спеціальний важіль на кожній насадці. Аналогічним чином він же служить для прибирання роликів, тоді Walk Wings перетворюються на звичайне взуття. Керувати колесами можна точно так само, як на звичайних роликах. Щоб загальмувати, потрібно зробити акцент на п’яті рухом, знайомому кожному ролеру.

Дизайнери подбали про те, щоб випускати і прибирати колеса можна було швидко. Тоді володар Walk Wings зможе швидко перемикатися між режимами, перетинаючи складні ділянки доріг зі сходами, вибоїнами, ямами, зеленими зонами.

В принципі, можна взяти з собою на прогулянку пару Walk Wings в сумці: ролики займають досить мало місця. Це фактично ідеал портативності; втім, якби вони були громіздкими, носити їх було б зовсім незручно. На даний момент учасники краудфандингової кампанії можуть внести всього 90 доларів, щоб стати володарями пари Walk Wings. Згодом планується продавати їх по 200 доларів за пару.