Левітуючий вогонь у футуристичних газових котлах Solaris

Які у вас асоціації викликає термін "газовий котел". Щось сіре, брудне, не дуже приємно пахне, і навіть небезпечне. Але в креативних руках ця штукенція може трансформуватися у справжній дизайнерський шедевр, ексклюзивною домінантою вишуканого інтер"єру.

Все нові і нові сучасні інтерпретації цього такого бажаного багатьма предмета обстановки, розробляють і пропонують дизайнери і компанії-виробники.
На відміну від біокаміна, працюючого на рідкому спиртовому паливі, «чарівний» Solaris працює за допомогою газу із застосуванням інноваційної технології, що створює усередині нього безперервну вогняну левітацію, що магічно притягує погляд, гіпнотизує, зачаровує! 

Сучасний футуристичний вигляд цього котла, (чи то каміна) чудово адаптується до стильної обстановки, роблячи її ще більш неординарною.

А що ж робити, якщо у ньму щось поламається? Не біда, запчастини на котли любої марки знайдуться в компанії Газкомплект!



На створення газових котлів Solaris дизайнерів з компанії Heat&Glo надихнуло ні більше, ні менше ніж саме сонце. Дійсно, цей ультра-сучасний атрибут комфорту стане привабливою візуальної домінантою стильних сучасних інтер’єрів класу люкс.

Лінія Solaris складається всього лише з двох моделей, але яких! Одна з них – тонкий і прозорий двосторонній камін-кільце з горизонтальною «ниткою» вогню, інша – вражаюча конструкція з полум’ям, що так би мовити «прямують у нескінченність».



Футуристичний газовий камін Solaris створює ілюзію глибини і містичності. Коли ви дивитеся на вогнище у ньому, то здається, ніби доріжка із тремтячих вогників полум’я йде вглиб тунелю, який утворює топка. Цей ефект досягається спеціальною системою дзеркал і світлодіодним підсвічуванням. Такі обігрівачі стануть чудовою прикрасою для вітальні, спальні або їдальні. Головне для них — спорудити хорошу повітряну витяжку.

До речі, газовий котел Solaris став лауреатом 2009 року промислової виставки Vesta Awards. Він випускається в двох варіантах однобічним та двобічним. Продається  за ціною 11999$ (8500€). Дороговато, якщо чесно!