Імперські штурмовики на Великій Китайській стіні: промо-акція до виходу 7-го епізоду «Star Wars»

20 жовтня компанія Disney влаштувала в Китаї масштабну промо-акцію фільму «Зоряні війни: Пробудження сили», вибудувавши 500 людей в костюмах штурмовиків на одних зі сходів Великої Китайської стіни. Акція була приурочена до виходу головного трейлера сьомого епізоду «Зоряних воєн» і офіційного старту продажу квитків на покази картини в США.

Студії Disney поки не вдалося затвердити дату початку прокату картини в Китаї, однак приготування почалися вже зараз. На додаток до штурмовиків Disney прикрасила Китайську стіну прожекторами і буквами, що складаються у фразу «Пробудження сили», а також роздала фанатам картини іграшкові світлові мечі, з якими вони позували для фото.

А ось ще приємна новина для шанувальників культового серіалу: вже зараз можна придбати захоплюючий шутер Star Wars Battlefront PS4 Киев по найкращій в Україні ціні.




Старт попереднього продажу квитків на «Пробудження сили» в США викликав небачений ажіотаж. 20 жовтня сайти майже всіх популярних квиткових операторів працювали нестабільно через наплив відвідувачів.

У той же день компанія Fandango, один з найбільших квиткових операторів США, оголосила, що фільму Джей Джей Абрамса вдалося у вісім разів поліпшити попередній рекорд першого дня продажів, що належав першій частині «Голодних ігор». Фільм за участю Дженніфер Лоуренс зібрав за перші вихідні 152,5 мільйона. Аналітики очікують, що «Пробудження сили» вдасться поставити абсолютний рекорд старту в США, обійшовши «Світ Юрського періоду» з його 208,8 мільйона доларів за три дні.

Мережа кінотеатрів AMC також повідомила, що «Зоряні війни» в десять раз поліпшили її попередній рекорд за попередніми продажу квитків, а компанія IMAX оголосила, що фільм Disney вже приніс їй безпрецедентні 6,5 мільйона касових зборів.

Як зазначає The Verge, рекордний старт «Зоряних воєн» зовсім не означає, що сумарні показники фільму будуть такими ж вражаючими. Як і більшість картин з великою базою фанатів, «Пробудження сили» швидше за все буде швидко «збавляти обертів». Наприклад, «Сутінки. Сага. Молодик» за перші вихідні принесли 142 мільйони доларів, а на другі їх показники впав аж на 70%.