Найбільші інтернет-магазини світу

В даний час торгівля через інтернет-магазини стає все більш популярною. Цьому сприяють насправді безмежні інформаційні ресурси Всесвітньої мережі, вправадження найефективніших інноваційних бізнес-моделей і технологій, можливість виставляти на сайті набагато більшу кількість товарів, ніж на реальних прилавках, менші видатки на утримання у порівнянні з стаціонарними магазинами. Особливо ця система продажів поширена в США і країнах Європи.

Втім, і в Україні інтернет-тогргівля в останні роки набирає стрімких обертів. А якщо ви бажаєте спробувати свої сили в онлайн комерції, першим ділом скористайтесь послугами сервісу http://horoshop.com.ua/, тут вам за тиждень створять функціональну і зручну у використанні площадку для продажу товарів, а ще ви отримаєте ефективну розкрутку.

Які ж зараз найбільші інтернет-магазинів у світі? Більшість авторитетних аналітиків одноголосно перше місце віддають мега маркету Amazon.com. Найбільший онлайн магазин за підрахунками має просто неймовірний дохід, який становить 24,5 мільярда доларів на рік. Але і асортимент найбільшої комерційної площадки світу теж вражає. Тут є практично все, що потрібно: від звичайних болтів та автозапчастин до комп’ютерів. Користувачі інтернету охоче роблять покупки саме в цьому інтернет магазині.

На другому місці в списку найбільших магазинів знаходиться Itunes.com. Це найбільший магазин електроніки, приограмних продуктів і аудіофайлів у світі. Магазин всього лише частина імперії Apple, яку заснував Стів Джобс.

Далі йде магазин Officedepot.com. Це найбільший інтернет магазин офісної продукції. У магазині можна знайти все - від олівця до принтерів та іншої офісної техніки. Компанія з’явилася в 1986 році, і перший магазин був відкритий в американському місті Флориді. А в 2009 році ця найбільша мережа магазинів має свої магазини в 52 країнах світу, і дохід компанії становить 12,1 мільярдів доларів в рік.

Також в список найбільших інтернет-магазинів потрапив Ebay.com. Це найбільший інтернет-аукціон в світі. У 2008 році дохід магазину склав 8,5 мільярда доларів.

І замикає п’ятірку лідерів найбільший магазин взуття – Zappos.com. Його оборот становить один мільярд в рік. Магазин був заснований в 90-х роках минулого століття Ніком Суінмурном. Інші схожі інтернет магазини спеціально знижували ціни, щоб залучити покупців, але цей сервіс ціни ніколи не знижував, тому що головною його перевагою було якість товару та надійне обслуговування.