Міні-театр дитячого одягу: Піо і Данте – актори, які завжди під рукою.

Як розважити знуджену дитину? Розповісти їй казку. А ще краще, нехай вона сама її вигадає і навіть покаже. Відчувати себе режисером сподобається навіть найменшим. А розіграти міні-виставу можна практично скрізь. Ось тут в нагоді стане така оригінальна кофтинка з рукавами-іграшками. З нею актори для вистави будуть завжди під рукою!

Безліч яскравих захоплюючих іграшок, стильний, комфортний одяг і взуття для малечі пропонує інтернет-магазин http://kidone.com.ua/, порадуйте ваших діток чудовими обновками!

Отже, зустрічайте: перед вами історія Піо і Данте. Піо – цікаве непосидюче курча, а Данте – меланхолійна, сором’язлива, але дуже розумна риба. Крім того, Піо говорить (або щебече?) виключно по-іспанськи, в той час як Данте виражається, як справжній англійський джентльмен.

Але це лише один з можливих варіантів їх біографії, адже Піо і Данте – ганчіркові ляльки, так що їх іграшкові долі знаходяться виключно в руках вашої дитини.



Ну а вищенаведене досьє придумано мексиканським дизайнером Алехандрою Антон (Alejandra Anton). Алехандра вирішила додати трохи фантазії у дитячий одяг. Нехитрим чином «модернізувавши» рукави, дизайнер перетворила їх у симпатичних ляльок-рукавичок, а просту кофтинку – джерело нескінченних казок і маленький полігон для великих дитячих фантазій.

Дитячі кофти-іграшки від Алехандри Антон продаються в спеціальній картонній упаковці, яка розкладається в мініатюрну сцену. Також в комплект входить буклет з прикладом казкової історії.