Милий японський робот зі смартфоном всередині

Робофон (робот-телефон) – наймиліший смартфон з усіх, які ви можете уявити: це маленький робот, який поміститься в кишені. Він вміє дзвонити, танцювати, показувати фотографії, демонструвати карти місцевості і багато чого іншого.

Робофон, нова розробка компанії Sharp, точно не переміг би у змаганні мобільних пристроїв з додатковим можливостям. Він оснащений спеціальним програмним забезпеченням для смартфонів на базі ОС Android, а також давно звичним сенсорним екраном, камерою і підтримкою 4G LTE. Цікаво, що кожен з його елементів здається абсолютно унікальним.



Екран робофона дуже маленький: місця на ньому вистачає тільки для чотирьох іконок. За словами представника компанії Sharp, це пов’язано з тим, що робофон в першу чергу орієнтується на голосові команди власника, в той час як екран – лише другорядний спосіб використання цього винаходу (він знадобиться для підтвердження ваших дій, прийому дзвінків і роботи в шумних місцях). Іконки та шрифти на робофонs дійсно великі, що робить його відмінним придбанням для людей старшого покоління, чисельність яких в Японії все збільшується.

Так, робофон дійсно дуже схожий на іграшку. З ним не хочеться розлучатися!



Робот вміє ходити, а якщо ви ввічливо попросите, навіть може виконати танець! Взагалі навик ввічливо спілкуватися на японській мові вам дуже знадобиться, так як на даний момент це єдиний спосіб розмовляти з роботом.

В цілому робофон досить непогано сприймає слова людини на слух. Голосові команди дозволяють скористатися практично будь-якою з його можливостей: робота можна попросити зробити фотографію, подзвонити кому-небудь, зробити замітку, відповісти на текстове повідомлення і навіть переглянути фотографію або відео. Остання з функцій доступна завдяки міні-проектора, вбудованому в голову робота.


Вигідно придбати смартфон Xiaomi Redmi Note 2 в комплекті з бампером і захисною плівкою пропонує інтернет-магазин egogo.com.ua