Новий альбом Bring Me the Horizon став найуспішнішим за всю історію групи

Вихід нового альбому Bring Me the Horizon «that's the Spirit» став найуспішнішим за всю історію цієї популярної англійської групи. «Ми не можемо повірити, що 44,300 копій нашого альбому продано за перший тиждень продажів. І не можемо дочекатися старту туру, щоб зіграти ці пісні для вас, люди!», — повідомили в facebook музиканти після виходу п'ятого повноформатного альбому «that's the Spirit».

Днями американський музичний журнал Billboard підрахував, що за перші десять днів музикантам вдалося продати більше 62 тисяч копій нового альбому і очолити топ продажів. До того ж Bring Me the Horizon займають друге місце в музичному чарті Billboard 200.

Так само нова платівка, яку музиканти презентують 4 грудня в київському Палаці спорту, оспорює перше місце у головному британському чарті. А якщо ви є палким прихильником цієї групи, і мрієте наживо побувати на їх концерті раджу ознайомитись Брінг Мі Зе Хорізон Київ –детальний  опис тут, море драйву гарантовано, шоу має бути неперевершеним!

«Номер 2 у Британії, номер 1 в Австралії, номер 2 у Новій Зеландії і номер 3 у Швеції... Це неймовірно!», — написав у своєму twitter лідер групи Олівер Сайкс.

Офіційний реліз альбому «that’s the Spirit» відбувся 11 вересня. Попередній лонгплей британців «Sempiternal», що вийшов два роки тому розійшовся тиражем понад півмільйона копій і посів перше місце в списку 25 кращих рок - альбомів Великобританії за версією авторитетного музичного журналу «Kerrang!».

Bring Me the Horizon (BMTH) — англійська група з Шеффілда, Йоркшир, заснована в 2004 році п’ятьма учасниками інших груп. Вони виконували музику в стилі, який є сумішшю дез-металу і металкора (також відомий як дэткор) на своєму першому альбомі. Але останній альбом має еклектичний стиль, поєднуючи в собі елементи пост-хардкору, електроніки, а так само металкора. Свою назву група взяла з фрази у фільмі «Пірати Карибського Моря», яку сказав головний герой – Джек горобець». Після просто заміни англійського артикля, ця фраза стала назвою групи.

Спочатку у групи були проблеми з музичними лейблами і звукозаписними компаніями, але музиканти знайшли радикальне, унікальне і креативне рішення сформованої ситуації – створення власного лейблу “Thirty Days of Night”, на якому був випущений дебютний ЕР. Таким чином Bring Me The Horizon змогли привернути до себе увагу своїх майбутніх фанатів. Наразі в арсеналі BMTH пять повноцінних альбомів, вони активно гастролюють по світу.