Модний тренд: манікюр з ефектом битого скла

Використання в манікюрі блиску, кольорової фольги, блискучої плівки чи навіть пластівців натурального золота – популярні способи привернути увагу до краси жіночих рук. І за останні кілька років ми бачили десятки таких способів в найрізноманітнішому втіленні. Хоча дизайнери не втомлюються вигадувати все нові – як у випадку з манікюром, що володіє ефектом битого скла.

А на сайті pearlspa.com.ua ви дізнаєтесь, де можна у Києві зробити чоловічий педикюр, в чому особливість цієї процедури, і яка її вартість.

На відміну від більшості технологій прикрас нігтів, манікюр Shattered Glass не має цільної блискучої поверхні, а сегментоване на мерехтливі “осколки” різного розміру, неправильної форми, асиметрично розташованих на нігтях.



При цьому “осколки” можуть мати дзеркальну, світлу перламутрову або темну поверхню насиченого кольору. Головне – блиск, випадкове мерехтіння нігтів при повороті руки під тим чи іншим кутом.

Батьківщиною манікюру з ефектом битого скла стала Південна Корея. Згідно представленої в мережі інформації, вперше Shattered Glass Nails зробили одній з клієнток розташованого в Сеулі салону Unistella. Та виклала фото в Instagram, де воно набуло популярності і привернуло увагу до ефектного оформлення нігтів. Незабаром в салон вишикувалася черга клієнток, які бажають отримати свій скляний манікюр. І Shattered Glass Nails стали новим модним трендом.

При цьому зробити манікюр з ефектом скла самостійно зовсім нескладно. Для цього достатньо мати:

- базовий лак – це може бути кольорова основа або прозора, що заодно виконує роль фінішного покриття;

- дзеркальний або перламутровий поліетилен, роль якого непогано виконають і шматочки фольги;

- прозоре фінішне покриття – за бажанням з дрібним блиском.

Втім, возитися з укладанням на нігті шматочків блискучого покриття вручну – процес досить трудомісткий. Враховуючи цей факт, корейські майстра манікюру розробили готове покриття: плівку на нігті, що дозволяє зробити манікюр з ефектом битого скла всього за кілька хвилин.