Стильний пес Бодхі, який заробляє 15000 доларів в місяць

Ви, напевно, вже чули про головного чотириногого трендсеттера в інтернеті по кличці Бодхі, а якщо не чули, то вже точно бачили фотографії гламурного пса-симпатяги породи Сіба-іну, одягненого в різноманітний стильний чоловічий одяг.

Так ось це Бодхі (Bodhi) і є, і поки десятки тисяч зворушених людей поспішають вступити в армію його шанувальників на Facebook, Instagram і Tumblr, пес разом зі своїми господарями заробляє на рекламі по 10-15 тисяч доларів на місяць!

А на портале Pets Inform доступны и другие интересные факты.


Господарі Бодхі — 27-річна Ена Кім, модельєр, яка працювала до цього на Ralph Lauren, і 29-річний графічний дизайнер Девід Фунг ніколи не думали заробляти стільки на своєму домашньому улюбленцеві, якого вони купили в звичайному зоомагазині близько п’яти років тому. Просто одного разу Ена одягла його в чоловічу сорочку, Девід виклав усе це в інтернет, а далі все стало розростатися як сніжний ком, приносячи все більше і більше передплатників.



У якийсь момент відгукнулися такі великі рекламодавці, як Victorinox Swiss Army, Ted Baker, American Apparel, Brooks Brothers, Salvatore Ferragamo і багато інших, і господарі зоряного пса вирішили монетизувати своє хобі.



З тих пір (близько півроку) рідкісний місяць в їх родині обходиться без додаткових 10-15 тисяч доларів доходу, але при цьому вони чудово розуміють, що довго це тривати не може. Нині ж Ені і Девіду просто подобається те, що вони роблять, адже це так не схоже на те, що їм могла запропонувати кар’єру в крупній компанії, і до популярності власного підопічного вони ставляться спокійно.

«Бодхі — звичайний пес, — хором говорять вони, — і, як тільки ми починаємо бачити в ньому фотомодель, він викидає щось абсолютно непрофесійне, наприклад, пісяє на вінтажний килим в офісі потенційних рекламодавців. Але йому все сходить з лап».




Ну, такому красунчику звичайний ошейник для собаки не підійде, а обов’язково якийсь брендовий, до речі на сайті e-zoo.com.ua можна знайти досить оригінальні і практичні моделі.