Ріанна на Met Gala здивувала золотою китайською сукнею

Популярна співачка Ріанна (Rihanna), що не раз потрапляла в американські рейтинги найбільш привабливих жінок – велика любителька здивувати оточуючих і привернути до себе увагу. Причому, не важливо чим: чи то модним манікюром, оригінальним купальником або ж розкішним вечірнім вбранням від провідних кутюр'є.

Так сталося і цього разу: на щорічний Бал Інституту Костюма в Нью-Йорку Met Gala-2015 Ріанна з’явилася в сукні з масивним шлейфом, розшитим вручну золотими візерунками по жовтому тлу і отороченим жовтим хутром.

Шлейф наряду виявився настільки масивним, що пересуватися барбадоська співачка могла лише в супроводі і з допомогою кількох чоловіків, затьмаривши при цьому всіх інших зоряних конкуренток, яких на цьому престижному заході було вдосталь. Вартість сукні залишилася невідомою, а ось ім’я автора наряду – китайського дизайнера Guo Pei, було оголошено. І навіть стало відомо, що на виготовлення сукні майстрами було витрачено 50 тисяч годин протягом двох років!

Вражає вбрання, але воно зовсім непрактичне. У ньому і не на кожній вечірці появишся, не кажучи про будні.



Трудомісткий і тривалий процес виготовлення вбрання – від ескізу до ручного шиття і фінішної обробки, є чимось на зразок візитної картки дизайнерської майстерні Guo Pei. І кожне своє плаття при цьому вони намагаються зробити не просто привабливим або шикарним – але виразити в ньому традиції, сучасну унікальність і пишність Китаю.

При цьому Ріанна стала не першою зоряною особою, що продемонструвала на червоній доріжці вбрання від метра Guo Pei. Раніше в цій ролі виступали китайські актриси Лі Бінбін (Li Bingbing) і Чжан Цзиі (Zhang Ziyi).

Однак саме Ріанна, в шикарному золотаво-жовтому платті Magnificent Gold, залучила максимальну увагу користувачів соцмереж, які швидко перетворили ексклюзивне вбрання в популярний інтернет-мем, представляючи шлейф у вигляді піци з шикарною томатної начинкою, чи то щось на кшталт апетитного омлету.

Забавні колажі з Ріанною і шикарною сукнею у “головній ролі” користувачі виклали в Instagram і Твіттер в десятках варіантів. Кількість яких продовжує збільшуватися.