Вертикальні сади прикрашають квартиру в Дніпропетровську

Кращі дизайн інтер'єру не там, де за кожним кутом причаївся якийсь дивовижний елемент, а там, де дизайнер дотримується основних кольорів, простих об'єктів, та концентрує увагу гостей та мешканців квартири на одному або двох по-справжньому унікальних об'єктах інтер'єру.

Це стосується різних видів житла, і навіть якщо вам запропонують метро Арсенальна зняти квартиру подобово, будьте впевнені, що це не буде якась сіра тривіальна нічліжка, а достойні дизайнерські апартаменти, причому по цілком доступній вартості.

У цій же сучасній дніпропетровській квартирі, створеній креативною командою SVOYA studio, неможливо ігнорувати дивовижні вертикальні сади, які прикрашають невеликий, але по справжньому дивовижний житловий простір. Яскраві зелені рослини і мохи ростуть прямо зі стін, що перетворює квартиру у справжню оазу з видом на місто. Класика та сучасність співіснують у гармонії, роблячи обстановку в цій оселі справжнім святом посеред міста, і дозволяючи забути про шумний задимлений світ за вікном.



Дизайнери інтер’єру зізнаються, що на створення дизайну цієї квартири надихали багато в чому чудові види на Дніпро, найвеличнішу річку в Україні. Їм, насамперед,  хотілося привнести в квартиру затишок і гармонію природи і зеленої трави.

Прямо з коридору гості відразу бачать незвичайний невеликий проблиск захоплюючого виду з вікон, які майстерно обрамлені красивими вертикальними панелями, на яких розкинулися справжні зелені трав’яні галявини.

Квартира не дуже простора, але завдяки оригінальному дизайну інтер’єру, сюди вдається включити багато зручних просторів.

В цілому квартира виконана в нейтральній кольоровій палітрі: в бежевому і червоному, коричневому і білому тонах, що додає простору почуття безтурботності з кожного кута. В головній спальні вікна розташовані з двох сторін, що дає можливість милуватися містом у тихі вечори.

Незважаючи на невеликий метраж квартири, дизайн простору виконаний майстерно і дає своїм господарям тут насолодитися домашньою тишею і затишком.