Всередині найдорожчого особняка США

Le Palais Royal — найдорожчий особняк в США. Об'єкт розташований у Хіллсборо-Біч, штат Флорида. На даний момент він знаходиться в продажу; його вартість становить $159 млн.

Спочатку ціна будинку не перевищувала $139 млн, однак після додаткового ремонту вона збільшилася ще на $20 млн.

А якщо ви плануєте поїздку до іншого міста, на сайті nochuem.ru ви знайдете найкращі варіанти аренди квартир подобово

Що ж чекає на Вас всередині Le Palais Royal за такі гроші? Будинок загальною площею 5,6 тис. кв. метрів, розташований на земельній ділянці в 1,6 гектара з береговою лінією завдовжки 140 метрів, що знаходиться в Хіллсборо-Біч, штат Флорида, в районі зі звучною назвою «Миля мільйонерів».



Будівництво основної резиденції маєтку тільки що закінчилося. Особняк перебував у продажу в якості об’єкта незавершеного протягом року. Зараз, після додавання «другої черги» на сусідній ділянці з західного боку, він коштує дорожче, ніж раніше.

Після завершення будівництва маєток буде включати два гостьових будинки з басейном між ними і підземною спорудою з льодовим катком і трасою для картингу. Вже побудована підземна стоянка-гараж на 30 автомобілів.

В особняку є один з перших у світі домашній кінотеатр IMAX з місцями для 18 глядачів.

Ось так виглядають сходи за 2 млн доларів. Вони зроблені з південноафриканського мармуру, для її зведення знадобилося 2 роки.



У фойє знаходиться салон з величезними вікнами, що виходять на Атлантичний океан. Не всі нові люстри — деякі імпортні антикварні. Одна з них 20-річна, з Австрії. Мармурова обробка, яка використовується по всьому будинку, зроблена спеціальним чином, щоб приглушати стукіт підборів. У вітальні знаходиться 5000-літровий акваріум з телевізором.


Кухонні шафи були зроблені на замовлення з червоного дерева французькою компанією La Cornue.


 

Деталі інтер’єру по всьому будинку оброблені 22-каратним сусальним золотом загальною вартістю 3 млн доларів.

Всього в головному будинку три окремі господарські спальні, кожна з власним джакузі. У загальній складності в особняку 11 спалень.