Названо найбільш очікуваний автомобіль 2016 року

Новий преміальний спорткар Honda Acura NSX – найбільш очікуваний автомобіль майбутнього року, за версією авторитетного британського автомобільного видання «What Car?». Відповідно, автоексперти прогнозують найбыльші продажі власне цієї моделі.

Отож, нещодавно у Великобританії сформували список автомобілів, які можуть претендувати на звання кращої машини наступного року. У переліку виявилися всі моделі, які з’являться на ринку в наступному році. Велика частина експертів з Великобританії вважають, що переможе в цьому конкурсі нове покоління моделі Acura NSX, яку будуть реалізовувати на європейському автомобільному ринку під маркою Honda.

Машина ця, можна сказати, ідеальна, а, отже, і потребує тільки найвищої якості паливо-мастильні матеріали, таке як масло ликви моли, що пропонує інтернет-магазин beebeep.com.ua



Під своїм капотом спорткар має 3,5-літровий твін-турбо V6 двигун. Його потужність - 500 “конячок”, а крутний момент становить 550 ньютон-метрів. При цьому варто зауважити, що рухова система автомобіля  гібридна. Так, крім основного двигуна внутрішнього згоряння, транспортний засіб обладнано ще й трьома електродвигунами. Два з них розташовуються на передній осі, а третій - на задній, між основним двигуном і 9-ступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням. Вага суперкара становить 1752 кілограм.

У перший раз спорткар виробника з Японії був представлений публіці в 2012 році. Тоді презентували концепт-кар Acura NSX. За словами представників автоконцерну, в серійній версії виявилося все найкраще з представленого прототипу. Так, нова спортивна машина від компанії Honda представить собою гібридну модель з повним приводом, яка оснащена новими електромоторами, два з яких на 36 і один – на 47 кінських сил.

Серійне виробництво Honda Acura NSX 2016 модельного року буде здійснювати підприємство в Сполучених Штатах, де з початку наступного року почнуть перші продажі новинки. Очікується, що через деякий час автомобіль з’явиться на європейському ринку.