Молодіжний принтер для манікюру Nailbot

Ідея манікюрного принтера для друку зображень лаком на нігтях виглядає привабливою. Ще б – не потрібно регулярно ходити в салон і платити гроші за модний манікюр. Або самій возитися з флакончиками лаку і вчитися наносити на нігті різні малюнки. Помістив по черзі пальці або відразу всю руку в призначене для цього віконце манікюрного принтера – і через пару хвилин модний малюнок на нігтях готовий. Просто й швидко!

Враховуючи привабливість цієї ідеї, окремі інженери активно працюють над створенням принтера для манікюру. І навіть представляють перші результати своїх робіт. Як у випадку з манікюрним принтером Nailbot від каліфорнійського стартапу Preemadonna, орієнтованим на використання вдома, і поданим до передзамовлення на платформі Indiegogo з цінником від $159 за примірник.

Звичайно ж, оригінальний naomi гель лак буде виглядати на Ваших нігтиках значно краще, але у нашому випадку йдеться мова про автоматизований процес, практично без ручної роботи.



 

Компактний принтер дозволяє нанести на нігті практично будь-які бажані малюнки: чи то класичні смайлики, новомодні emoji, елементи грошових купюр, зображення квітки або навіть фото улюбленої собаки з аккаунта в соцмережах. Головне, щоб цю картинку можна було перенести в програму-додаток для смартфона Nailbot app.

Додаток відіграє важливу роль в роботі манікюрного принтера. Крім того, що він дозволяє визначити вибрані для нанесення на нігті картинки, додаток фактично керує роботою Nailbot. Власне, процес виглядає наступним чином:

1. В активованому додатку на смартфоні підбирається одна або кілька картинок – якщо на різні нігті передбачається нанести різні малюнки. Після цього смартфон поміщається в спеціальне гніздо на корпусі манікюрного принтера.

2. На нігті наноситься білий лак, який зробить майбутній малюнок виразним. І прозоре покриття, яке забезпечить кольорового друку на нігтях чіткість.

3. Палець поміщається на спеціальну підкладку принтера, а задня камера наводиться на нігтик так, щоб малюнок розташовувався в потрібному місці і був добре відцентрований.

4. Натискаємо кнопку Print на екрані смартфона у відкритому додатку – і буквально протягом 5 секунд бажаний малюнок виявляється перенесено на ніготь.

5. Повторюємо пункти 3 і 4 для кожного нігтика на руці. А по завершенні процесу покриваємо манікюр прозорим фінішним лаком, який закріпить малюнок і зробить його довговічнішим.