Крісло-гармошка FlexibleLove

Коли-небудь нам всім набридає милуватися серйозним пафосним виглядом предметів меблів і побуту, які зроблені з дорогих ексклюзивних матеріалів, від яких спочатку аж дух захоплює. Хочеться чогось більш простого на вигляд, але не менш цікавого. Якщо так, то крісло з вторсировини FlexibleLove повинно припасти вам до душі.

Девіз цього продукту – “Екологічно чисто. Зручно. Практично”. Дійсно, так і є. Матеріал крісла від тайванського дизайнера Chishen Чіу - перероблені картон, папір і дерево, нічого більше. Зручність полягає в тому, що буквально помахом руки можна перетворити із звичайного крісла FlexibleLove в диван, або в цілу лаву, на якій може вміститися до 16 осіб.

Секрет у пристрої-гармошці, з якого зроблена середина крісла. Вона розтягується завдяки тому, що являє собою так званий “пористий” картон, як бджолині соти. Ви можете додати цьому трансформеру абсолютно будь-яку форму.

Всього існує 4 типу цих меблів, які відрізняються тільки довжиною і, відповідно ціною: на 16 чоловік, що на 12, 8 і 4.



Практичність ж полягає в тому, що при вазі в 25 кілограм, 16-ти місцеве крісло здатне витримати цілих 1900 кг. Хоча мінус додає факт, що його небажано використовувати на вулиці, наприклад на дачі, тому що якщо картон потрапить під дощ, самі розумієте, що з ним буде.

А взагалі на сайті продукту пропонується активно використовувати це крісло в музеях і галереях, що дійсно має сенс.

Новинка вже надійшла в магазини.У Тайвані ціни на крісло-диван демократичні - від 370$ до 540$ (в залежності від кількості місць),але перші примірники, що надійшли в Америку коштують вже 800$.

Окрім цих моделей випущено ще одну FlexibleLove Mini. Як зрозуміло з назви - це міні-версія у масштабі 1:25 у порівнянні з оригіналом. На такому сувенірному екземплярі хіба що хом’ячки зможуть вмоститися, втім популярністю вони користуються більшою – вже продано понад тисячу таких канапочок вартістю $30.


Оригінальні комфортні м’які меблі Interia стануть достойною окрасою будь-якої оселі. В наявності є безліч кольорових і конструкційних варіантів диванів, ліжок, матраців,  інших предметів інтер’єру.