Як зробити сайт відомим?

Розмістивши новий сайт в Інтернеті і почекавши деякий час, комерційні або виробничі фірми починають дивуватися: чому немає обіцяного зростання обсягів продажів? А вся справа в тому, що для цього потрібно, щоб про сайт дізналися потенційні клієнти.

Але звідки їх взяти, якщо по пошуковим запитам, що відповідають пропонованій компанією продукції або послугам, сайт займає якусь дуже далеку 1234567-ю позицію в пошуковій видачі? У той же час відомо, що користувачі під час пошуку інформації вкрай рідко переходять навіть на другу-третю сторінку видачі...

Щоб домогтися підвищення позицій у видачі, традиційно вдаються до послуг фахівців в області SEO — пошукової оптимізації. Але ще кращі результати дають контекстна реклама і SEO-просування в комплексі. При цьому контекстна реклама деколи дає набагато більше відвідувачів на сайт, ніж робота оптимізаторів на початковому етапі. Тобто досить помітні результати спостерігаються, як правило, відразу ж після початку рекламної кампанії.

Чим відрізняється контекстна від інших видів реклами в Інтернеті? Головна її відмінність полягає в адресності. Це означає, що рекламні оголошення показуються тільки тим, хто може зацікавитися ними реально — так званої цільової аудиторії. Крім того, на відміну від банерної, тизерної, а особливо pop-under реклами, контекстна являє собою прості текстові оголошення і зовсім не дратує користувача.

Взагалі реклама в інтернеті відрізняється надзвичайною різноманітністю, і багато її видів відрізняються настирливістю. Це спливаючі вікна, рекламні сторінки, що відкриваються в окремому вікні при переході на який-небудь сайт, а також обов’язкова до перегляду реклама перед, наприклад, скачуванням контенту. Види реклами відрізняються також по ефективності. Що ж стосується ефективності контекстної реклами, то вона доведена на практиці.

Блок оголошень контекстної реклами показується на сторінках пошукової видачі Яндекса і Гугла і розташований вище всіх результатів пошуку або збоку. Оголошення релевантні (відповідають) введеним пошуковим запитам користувача. Цей спосіб показу оголошень на сайтах учасників рекламної мережі відповідають тематиці сторінки, тобто на сайті будівельної спецтехніки поява реклами про котячий корм виключається. Іншими словами, замовити контекстну рекламу — значить отримати на свій сайт дуже пристойний потік цільових відвідувачів. А значить, і зростання обсягів продажів і взагалі розвиток бізнесу компанії.

Если вам требуется надежный, функциональный сайт с эксклюзивной эстетикой, советую тут обратиться к опытным специалистам в этой области, которые, кстати, еще и хорошо его раскрутят.