Spiral Burner: нове бачення газової плити

Безсумнівно, газова плита – це звичне незамінне кухонне обладнання, яке в побуті використовує практично кожня господиня. І хто б міг подумати, що сучасним дизайнерам прийде в голову видозмінювати і ці технології. І, тим не менш, сьогодні ми маємо таку можливість – познайомитися з новою плитою для кухні, яка отримала назву Spiral Burner.

Що і говорити, стильні кухні від користування такою плитою тільки виграють, а ще ви можете бути впевнені в тому, що ні у кого такого більше немає! Творцем цієї масштабованої плити для кухні став дизайнер Аліреза Алаві (Alireza Alavi). Завдяки тому, що пальник плити легко масштабується, ви легко можете щось посмажити або зварити, не стежачи за тим, чи варто вам збавляти газ, чи ні. Зрештою вона завдяки своїй конструкції дозволить дещо зекономити на газі, і якщо вже ми заговорили про економію газу, ось тут http://vash-magnit.com.ua/,  ви зможете придбати якісні неодимові магніти для газового лічильника.

Як говорить сам дизайнер цієї цікавої кухонної плити, концепція спіралі досить часто використовується для винаходу чогось нового – в архітектурі така концепція особливо корисна, оскільки дозволяє створювати несхожі на інші речі.

Spiral Burner являє собою цілком звичайну газову плиту, в конструкції якої, в принципі, немає нічого нового. Дизайнер не став застосовувати якихось особливих інновацій або нанотехнологій, і все ж ця плита не схожа на тисячі інших. Неординарна будова газового пальника – ось що сьогодні робить цю газову плиту унікальною в своєму роді.



Пристрій пальника у вигляді спіралі з безліччю маленьких дірочок для виходу газу дозволяє регулювати кількість самого газу, роблячи це лише з допомогою розмірів посуду, в якому готується їжа. Чим менше каструля або чайник, тим меншу площу газової спіралі ви можете використовувати, щоб економити кількість вихідного газу.

Таким чином, якщо ви готуєте каву в турці, цілком можливо, що ви можете використовувати тільки перший внутрішній виток спіралі, а, може, і його половину. Якщо ж у ваші плани входить приготування борщу, то ви запросто можете задіяти всю поверхню спіралі. Пальник, таким чином, можна використовувати і по мінімуму і максимуму.