Ресторан з інтерактивними столами Ebony в Дубаї

Нещодавно ми розповідали про мрії керівництва мережі піцерій Pizza Hut оснастити свої заклади інтерактивними сенсорними столами. З віртуальним меню, можливістю змінити склад замовленої страви у відповідності зі своїми смаками і з набором ігор, якими можна розважитися, очікуючи їжу.

Втім, що подібний заклад у форматі повноцінного ресторану вже існує у славному місті Дубаї в ОАЕ, в районі Business Bay, під лаконічною назвою Ebony.

Власники Ebony переїхали в Дубай з Великобританії кілька років тому, і, ґрунтуючись на наявних знаннях в IT-сфері, вирішили організувати незвичайний ресторан, що вписується в концепцію Dubai Smart City, приваблює відвідувачів не тільки набором смачних страв, але і повним доступом до інноваційних технологій.

Меню оригінального ресторану включає в себе страви африканської, арабської та середземноморської кухонь. Причому замовити їх можна через інтерактивний інтерфейс, вбудований в столи з сенсорною поверхнею, попередньо оцінивши фотографії кожного страви, прочитавши її склад і опис. Більш того, сенсорний екран дозволяє простежити за ходом приготування замовлення на кухні, де встановлена система камер Chef Cam.

Чекаючи на свій обід або вечерю, клієнт ресторану Ebony має також можливість ознайомитися зі свіжими новинами на сторінках інтернет-видань, перевірити наявність повідомлень, надісланих електронною поштою, або відправити свої, у тому числі з аккаунта в Facebook або інших соціальних мереж: інтерактивна система підключена до мережі Інтернет.

Розплатитися за їжу можна також електронним способом, відсканувавши свої дані зі смартфона через мініатюрне віконце в кутку столу, або попросивши активувати POS-панель (Point-of-Sale). Користувачеві доступний вибір інтерфейсу двома мовами – англійською або арабською.



Перегляд фотографій, вибір кольору і малюнка «віртуальної скатертини», яка буде прикрашати стіл під час їди, підбірка відеокліпів для дорослих та мультфільмів для дітей, які розважать під час очікування замовлення, і навіть виклик таксі по завершенні трапези через інтернет-сервіс – все це доступно клієнтам ресторану з інтерактивними сенсорними столами.

Особливі можливості у менеджерів закладу з’явилися і для групових замовлень при проведенні колективних свят і корпоративних заходів. На екранах столів демонструються логотипи, презентації, ролики про історію компаній.

На сімейних урочистостях столи прикрашають портрети іменинників, побажання гостей. І, звичайно ж, все це супроводжує смачна корисна їжа, і уважне, доброзичливе обслуговування.


Если вы ищите в Киеве достойный ресторан для корпоратива отличным выбором станет ресторан Прага. Судите сами: прекрасное расположение в живописной зеленой зоне, несколько изысканно оформленных внутренних залов и 2 - на улице, вкуснейшая кухня, масса развлечений, сервис на высшем уровне, приемлемые цены.